Välkommen!

Weeheeey

Publicerad 2013-06-18 10:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Äntligen har snart min kära sambo semester.. jobbar bara i morgon också, sen har vi hela tre veckor tillsammans, utan jobb och massa övertid :D Underbart!
 
I morgon när Andreas slutar jobba så åker vi till min svärmor i Uppsala och stannar där till Torsdag, då ska vi inhandla allt till midsommar och sen kör vi till Svärfars stuga i Öregrund och tillbringar helgen där med svärfar, Andreas syskon och deras familjer.. ska bli trevligt, vi var ju där förra året också men lite mysigt att få komma ut på landet, det är veeerkligen landet.. hehe..
 
Vi stannat där till söndag eller måndag, sen åker vi vidare mot Stockholm för att besöka bror och David ett par dagar, troligen tills på onsdag.. sen åker vi hem igen för att packa ur bilen, packa lite nytt.. sen sticker vi nämligen på en liten mini-semester med vår invetarie..
 
Vi åker på fredag morgon till inget mindre än Göteborg.. där blir det att bo hos Andreas och Erikssons kompis Ljungman och hans tjej.. får se om det blir beetch-wolleyboll för grabbarna när vi kommer fram.. men sen på Lördagen så blir det iaf Lisseberg.. ska bli skoj.. vi hade ju så skoj förra året i allt regn, så jag tvivlar INTE på att det kommer bli trevligt iår också :D
 
Åker hem från Göteborg på lördagen igen.. vissa har ju inte semester så då måste vissa hem och jobba på söndagen ;) Jag nämner inga namn.. vill ju inte peka ut folk i bloggen.. hahaha ;)
 
Sen får vi se vad vi hittar på.. ska ju såklart till Skåne också, den 10de Juli ska vi iaf vara i Malmö och se Iron Maiden.. Jag och Andreas.. ska bli riktigt skoj.. då passar vi självklart på att stanna hos mamma och pappa ett par dagar också.. myyyys!
 
Så lite planerat har vi denna semestern också... rätt skönt nu ändå att vara sjukskriven över sommaren, annars skulle jag bara haft nån strö-dag här och där under somaren och jobbat resten.. men nu blev det ju inte så.. och det känns faktiskt idag rätt så skönt..
 
Nu ser vi fram emot semester :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela