Välkommen!

Vaknade varm o panikslagen..

Publicerad 2011-07-15 13:32:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Inatt vaknade jag varm o panikslagen o ropade på Andreas.. Fattade först inte varför jag vaknade o varför Andreas vaknade o började prata med mig o krama mig.. Först idag på morronen förstod jag, mardröm o jag kommer nu ihåg att jag ropade på Andreas, just då mindes jag inte det, trodde jag bara hade drömt det, men de måste bara varit så att jag ropade på honom.. urk jag hatar mardrömmar..

Snart bär det av till Jonas o Jessica som befinner sig i Sandvik i Jonas föräldrars (tror jag?) stuga, där vi ska grilla o ha det trevligt, om vädret tillåter förståss.. har varit på bolaget o köpt lite öl till Andreas o även på Maxi o handlat lite smått o gott, självklart Cola (zero) för de e ju faktiskt fredag idag och alltså cola-dag.. vi är hårda med de i detta hem ;)

Organiserat o plockat upp lite mer i köket idag, det blir såå bra.. o dagarna framöver ser ut o bli bra, på söndag kommer Malin, Jocke o Melwin hit o kikar på vår lya o äter lite gott med oss... På tisdag på dagen så kommer Elin o Lowa hit så då lär de bli massa bus o lek.. sen nästa fredag kommer Madde, Eric, Oliver o Ottilia hit o grillar.. så nu har man lite inplanerat, precis som jag älskar att ha det ;)

Snart kommer nog Ante-boy hem från jobbet och jag ska nog hoppa in o ta mig en dusch snart tror jag så jag är klar sen..

Jag måste bara säga att jag trivs så sjuuuuukt bra i vårt nya kök o lägenhet överhuvetaget *lycklig*

Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela