Välkommen!

Måla måla måla..

Publicerad 2011-07-29 13:24:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad skulle jag göra i min vardag om jag inte hade tusen saker o måla? ;) hehe de kan man undra.. skrattar.. tur det iaf är fredag idag så jag får sällskap av ett glad Cola ;P tihi..

vädret suger så de blir ingen grillning idag inte, istället blir det lite paj o så hos Linda.. men de kommer bli trevligt ändå.. de vet jag, för de blir de alltid :)

Tror penslen eller aa rollern ligger där inne o ropar på mig just nu o vill att jag ska komma o måla en omgång till innan den torkar.. men den får allt vänta några miuter till, nu sitter jag ju faktiskt vid datorn så då får den snällt vänta helt enkelt..

Vart tar dagarna vägen egentligen? Jag tycker bara dom försvinner en efter en och veckorna går så himla snabbt.. hmm.. nån som har ett bra svar på de tro?! Snart är ju sommaren slut o inte nånting har vi gjort känns det som, även om vi egentligen har gjort massor.. hehe

Ska ta o lägga upp bilder från renoveringen här också sen.. nån gång då jag får tid o orkar hehe.. för visst är det väl några som läser min blogg? ;)

Nehe nu skriker rollern där inne så e väl bäst o ta ett ryck o måla igen..


Kram Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela