Välkommen!

Halva tiden har gått..

Publicerad 2014-12-12 11:47:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Idag är det en hel vecka sedan jag opererades.. en hel vecka med flytande kost.. en vecka med sjukt mycket smärta.. innan operationen hade jag inte alls dessa förväntningar, jag föresteällde mig att ligga ett par dagar på sjukhuset sen åka hem och ha lite ont såklart men ändå att jag kunde leva rätt så normalt med hjälp av tabletter.. men oj vilken fel uppfattning jag hade..
 
Veckan har istället bestått av jävligt mycket smärtlindring (som ändå inte tar bort smärtorna), en sjuhelvetes massa tårar.. vi snackar tårar flera timmar om dagen vissa dagar, jag har knappt varit uppe nånting mer än det jag verkligen tvingat mig själv till för att hålla igång kroppen lite.. Jag tar jätte mycket morfin och andra värktabletter, tar sprutor varje kväll.. ja, det är INTE lätt vill jag lova er.. sen att bara äta soppa, dricka vatten, äta filmjölk och dricka mjölk är inte det lättaste heller.. jag har fuskat och tagit en liten chokladbit från min chokladkalender, men inget annat!
 
Jag är STOLT över mig själv som tagit mig igenom första veckan, även om den varit riktigt pestig.. men jag måste erkänna att stolt, de är jag faktiskt!
 
Nästa helg kan jag få börja försöka äta lite mjuk mat, kanske smaka lite cola zero och se om jag fortfarande kan dricka det.. förhoppningsvis är smärtan bättre och jag kan plocka lite här hemma och kanske vara så pass att jag klarar mig ut på egen hand.. iaf orka ta på mig lite kläder, denna veckan har jag levt i "mina nattlinnen" hela dagarna.. 
 
Idag sitter jag faktiskt upp i soffan :) Jag har druckit ett helt glas mjölk och fått i mig alla mina tabletter.. suttit upp i snart en timme tror jag.. bara det är helt fantastiskt <3 men med hjälp av morfinet skulle det inte gå, men de är ändå stort framsteg..
 
Nu värkar tabletterna och jag ska försöka sitta upp en liten stund till.. sen blir de att lägga mig i biosoffan (det är de stället jag kan halvligga på som gör minst ont, tack gode Andreas för att du är så envis och bara SKA ha din biosoffa) tihi.. 
 
Målet idag är att fixa lite med julkorten, vi får se hur det går..
 
Hoppas ni alla mår fint, ät lite lussebullar åt mig är ni snälla ;) 
 
Puss och Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela