Välkommen!

En såååå jobbig natt...

Publicerad 2016-06-03 02:55:04 i Dom är värda en kategori! Saknad!

Usch är så slut men sover bara lite då och då..
 
Imorgon (eller ja egentligen idag om man kollar klockan) så är de dax för begravningen och det har jag nog först börjat inse igår kväll, det kommer bli en fruktansvärt tung men förhoppningsvis även fin dag!
 
Ser inte fram emot detta, saknar Andreas så det gör ont i hela mig :'( Vill inte han ska vara borta för alltid, vill ha honom HÄR, i vår säng! Men jag har iallafall Doris (mamma o pappas hund) som ligger här bredvid mig och har gjort hela natten, hon vägrade följa med mamma ner och lägga sig igår kväll för hon skulle tvunget ligga hos min som är ledsen, hon har stenkoll på mig, de var likadant när jag var nere i skåne precis efter Andreas hade lämnat oss.. då följde Doris mig överallt, vart jag än gick och när jag la mig med stäng dörr till rummet när jag skulle sova så låg hon untanför dörren och vaktade, satt jag i fåtöljen och tittade på tv så låg hon nedanför och vaktade <3 Älskade djur!
 
Precis fått i mig en stark dos lugnande, så hoppas jag kan somna om sen och sova en stund till, måste ju orka med allt sen med bargrvning och allt som hör därtill..
 
 
Snälla andreas, jag önskar så att du kom tillbaka till mig :'(
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela