Välkommen!

Att spräcka en tand och ha tandläkarskräck..

Publicerad 2015-01-26 07:55:57 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Alla vet att jag har tandläkarskräck och tar alltid massa lugnande innan jag ska dit.. tappade en lagning för ett tag sen och inte ringer jag om det när jag har en tid där om ett par veckor.. istället väntar man ju, eller hur?
 
Men så idag small de till när jag bet.. och nu är tanden i två delar och sitter löst.. vad gör man då? Jo man är så illa TVUNGEN att ringa till tandläkaren.. så fått akut tid där idag kl 10.10... vilket innebär att jag måste köra själv och inte ta några lugnande.. 
 
Inte tid med detta idag, har ju ÄNTLIGEN fått till en dag som jag kan åka till Caroline med familj.. visst, jag åker ju till dom efteråt såklart, men de var inte såhär jag hade tänkt mig denna dagen som jag sett fram emot :'( 
 
Sitter här och försöker andas efter att precis haft ett utbrott med massa tårar och panik-känsla.. panikångesten kommer som ett brev på posten.. fan fan fan säger jag bara..
 
Men nu ska vi tänka possetivt, jag ska ju trotts allt få träffa min underbara gudson efteråt och han ska ju få träffa "sin Tess" som han säger <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela