Välkommen!

Blö vad tråkigt...

Publicerad 2008-12-02 22:19:14 i Allmänt

22.13

Suck säger jag bara... var hos min husläkare idag o skulle plocka stygnen o fråga om han kuden sjuskriva mig bara över HELGEN för jag har så pass ont fortfarande.. så han kollade på operationssåren o såg att de ena var lite irriterad men inte så de var nån fara.. o så klämde han o hade sig på magen o de gjorde självklart rätt rejät ont..  sen pratade vi lite o så o så sa han att ja till jul måste du gå hemma.. tokiga läkare på sjukhuset som bara sjuskriver dig en vecka.. o så frågade han om de var okey.. så sa jag att ja jag har väl inte mkt o välja på o näe de hade jag ju inte.. sen går han ut o sköterskan kommer in o plockar alla mina stygn o fixar me de.. sen kommer läkaren o ger mig sjukintyget.. då har han sjuksrivit mig till den andra JANUARI.. shit.. sen beslutade läkaren o systern sig för att jag var ett riskfall så jag skulle få influensvaccinet så då fick jag de också sen fick jag gå hem...

Så nu ska man gå här hemma hela året ut.. så seeegt.. men kanske lika bra så man får återhämta sig ordentligt..

Mammsen har varit här hela dagen o vi har fixat o donat städat bakom spisen o lite sånt.. tack snälla mamma för den fina hjälpen :) .. o så har vi ätit middag o så så dom åkte precis hem hon o pappa :D Älskar mina underbara föräldrar..

Nu ska jag softa lite o sen föröska lägga mig i nåerlunda tid.. har så ont idag så de e inte sant.. så ta tabletter o försöka komma till ro..

Hoppas ni alla haft en bra dag

Kram

På återseende!
//TucciT

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela