Välkommen!

Oliver o Melwin

Publicerad 2008-12-18 23:22:14 i Allmänt

23.07

Heej.. hoppas ni alla har haft en bra dag.. de har iaf jag.. eller aa när jag väl kom upp ur sängen så..

Nu har jag precis kommit hem.. tog en runda förbi mamma o pappa nu ikväll efter att jag hade varit hos Malin o träffat henne o Melwin o även Madde Eric o deras underbara söta son Oliver.. första gången jag träffade honom :) HIhi de var mysigt.. så fin han är:).. efter de åkte jag snabbt förbi min faster o hämtade en julklapp.. nyfiken e jag :D weeiii..

Annars händer de inte mkt hos mig.. tänkte ta o försöka städa lite imon om jag mår okey.. Fredag imon ju.. vad händer då? :O Nån som vill hitta på nåt? ;) hihi

Nee nu får de vara nog för idag.. här kommer lite bilder :)

Me and Oliver :)
 

Melwin :) Så go är han alltså :)
  

Oliver.. så liten o fin bebis :)


Melwin o Oliver.. hihi tänk vad mycket bus dessa killar ska hitta på sen i tonåren ;) De var lite storlekskillnad på dom, men syns inte så väl på bilderna.. hihi
  

Mitt stora paket jag fick av Faster Kerstin o Tommy :D Är så himla nyfiken hihi.. Skrev själv på paketet så tomten vet vem de är till o så ;) weeii... TACK snälla Kerstin o Tommy :)
 


OBS.. KÄNNER ATT JAG MÅSTE SKRIVA DETTA EFTERSOM ATT JAG LÄGGER UPP EN DEL BILDER, DOCK INTE ALLA JAG TAR O PÅ ALLA MEN VISSA.. SÅ ÄR DE SÅ ATT DE ÄR NÅGOT DU VILL ATT JAG INTE HAR MED PÅ MIN BLOGG SÅ BARA SÄG TILL SÅ TAR JAG BORT DETTA.. VILLE BARA NI SKA VETA SÅ NI SKA KÄNNA ATT DE ÄR OKEY FÖR ER! NI SOM ÄR MED I MIN BLOGG IBLAND.. SKRIV GÄRNA EN KOMMENTAR OM ATT DE E OKEY ATT JAG TAR MED BILDER ELLER INTE.. SÅ VET JAG :)

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela