Välkommen!

Härlig helg :D

Publicerad 2008-05-18 17:42:40 i Allmänt

19 Maj 2008 - 17.19

Hejsan..
Nu var de ett par dagar sen man skrev här, inte ritkigt haft tid eller ork till det.. men nu komemr de lite om helgen här :)

Det har faktiskt varit en härlig helg.. ler..
I Fredags eftermiddag så kom min moster o man o deras barn o min morbror. Inte så ofta man träffar dom eftersom dom bor i skåne.. men de var sig likt allting.. ler..
Så jag lekte o snackade lite me dom innan de var dax att åka hem för att Rickard skulle komma :D
Blev dock lite små irriterad på honom då han kom 3½ timme efter vad han sagt att han skulle komma, men till lsut så kom han ju iaf o de e ju huvudsaken :D

När han kom så började de me att vi sa hej o allt sånt där hehe.. tittade på hans nya tattuering han hade gjort på morgonen.. sen kramades vi lite o så som vnaligt.. så mysigt :)
Sen tog vi hans bil o körde in till Kalmar för han ville bjuda ut mig på middag :D
En kinaresturang som vi varit på tillsammans innan fick de blir o de var såååå gott o trevligt hade vi :)
Sen drog vi oss hemmåt.. klockan var rätt mkt så vi la oss i sängen lite för o sen sova.. myspys.. sov riiiktigt gott.. inte sovit så gott på länge, somnade i famnen o sne sov jag gott hela natten... underbart :D

Lördagen vaknade jag vid typ åtta.. gick på toa sne låg jag bara o tittade på Rickard när han sov.. sen slog jag på tvn men hur mkt bra e de där så dax på morronen? så jag beslutade mig för o stänga av den o somnade igen :)
Vaknade lite senare båda två, jag gick upp o gjorde frukost.. gröt o så.. o Rickard låg sjäövklart kvar i sängen tills allt var färdigt o serverat.. bortskämd är vad han är :P haha..
Sen tog vi o gjorde oss iordnign för o köra till Ölan o spela minigolf.. mkt trevligt.. hehe jag vann med 54 - 50 :) Rätt jämt.. ler.. men de var ritkigt skoj o spela .. jag älskar ju minigolf :D
Sen skulle vi ju äta nåt också.. så vi åkte till köpstaden men där fanns inget som tilltalade oss så vi körde in till Kalmar där vi köpte mat.. jag tog en räksallad i pitabröd o Rickard Pizza..
Vi tog med oss maten till Kalmar slott o letade upp ett mysigt ställa där vi satte oss i gräset o åt.. de var så mys så ;)
Efter de körde vi hem o de blev lite tjaffs o jag börja stor lipa.. självklart.. hehe.. men Rickard tröstade mig til lslut o de blev bra igen, så vi låg mest o bara kramades o grät om vartannat men de e för vi älskar varandra så o då lbir de ju så fel ibland kom vi fram till... BÅDA två :)
Sen käkade jag lite igen sne var de dax för Rickard att bege sig hemmåt och jag ut till mamma o dom o leka lite me kusinerna :) Så vi sa hej då o han försvann. TUngt, men ficka fina sms efteråt så de kändes bättre.
Åkte dock hem rätt tidigt igen från mamma o dom för jag var så trött..

O idag har jag varit hos dom igen o träffat alla innan dom skulle ta o köra hem.. tråkigt att dom åkte.. men men.. så e d eju :)
Sen efter ett tag kom mina mostrar o morbror o så så prata me dom o sen nu kom jag precis hem.. de är väl ungefär så som min helg sett ut :) Alltså en väldigt bra helg :) hhihi..

Nee nu kom bror min hem me pizza ill honom o mig :) så får la gå o käka

Ha de gott alla som orkar läsa min blogg ;)
Glöm inte o släng en kommentar eller två:) 

På återseende!

//TucciT



Kommentarer

Postat av: Moa...

Publicerad 2008-05-21 01:41:47

Va mysigt ni verkar haft det. Va kul att du e lite glad nu iaf. =o)

Postat av: Svar till Moa

Publicerad 2008-05-21 09:38:22

Joda vi hade de jätte härligt, bäst helgen på mkt länge :) så nu känns de iaf lite bättre, eeftersom vi Båda fortf älskar varndra.. men vi får la se hur de går framöver me :) än så länge har vi inte bråkat nånting sen denna helgen ;) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela