Välkommen!

Resultatet på sjukhuset :(

Publicerad 2008-05-13 11:25:01 i Allmänt

13 Maj 2008 - 11.07

Hej hej
Då sitter man här i sängen igen, kom nyss på att jag skulle tvätta idag så var nere me en maskin.. mer lär jag ju inte hinna nu eftersom jag kom på de så sent :O typiskt, men de får gå får tvätta mer nån annan dag eller åka ut till mamma o pappa me de viktigaste o tvätta de där.. de får nog bli så :)

Aha då var man på sjukan igår då.. hatar de stället, aldrig kan man få några possetiva besked.
Igår fick jag beskedet att sista operationen ej hjälpt/kommer att hjälpa mig med min huvudverk.
 Har gått ner 23 nästan 24 kilo nu o de har inte hjälpt och har de inte hjälpt nu så kommer de heller inte att göra de sa läkaren o de var sista utvägen dom hade. SUCK.
Så han sa att jag e dömd till o stå ut me min värk tills jag dör.. hur kul är de o höra på en skala? Höll på o bryta ihop här i natt när jag förstod vad som väntar.. vad e detta för liv?
Ha huvudverk dygnet runt tills jag dör?
Hmm ja man kan börja undra vart livet är på väg.
O så ska dom börja proppa i mig ännu mer tabletter också, har testat dom innan p då hjälpte dom bara lite mot sömnen o inte mot värken.. nu ska vi på o testa dom.. igen.. framförallt för o förstarka mina insomningstabletter effekt så jag iaf får sova om nätterna.
 O så e dom mot deprission egetnligen också, hoppas dom hjälper mot de för jag går snart in i väggen totalt känns de som.
Men vi får se vad dom ska hjälpa mot, har ju som sagt testat dom förrut, men nu ska jag ta typ dubbel dos till o börja de sen ska vi öka de massa.
Suck känner mig som en knarkare eller nåt liknande. :(
vad jag gnäller, men var så tungt o få detta besked så jag vet inte vad..
Vill ju få tillbaka mitt friska liv. Men allt verkar ta slut nu, livet, kärleken, allt roligt.. :(
Vad ska jag göra? Rycka upp mig säger många, men hur? hur rycker man upp sig från detta? hur rycker man upp sig från att veta att man kommer må pest o pina i resten av sitt liv? :O
Förklara de e du snäll...
Sjuksrivningen förlängde han också, vet dock inte ritkigt hur länge men antagligen ett halvår lr nåt liknande.
Suck
Var inte på tal om att kunna börja jobba lite till, de fnkar ju inte.. läkaren e försvånad att ajg lverhuvetaget jobbar lite.. men de e ju de ända jag har typ, även om jag mår skit efteråt.

Nehe ska inte sitta här o klaga massa :P

I helgen kommer min moster hennes man o barnen :D helt underbart att få träffa dom. Min kusin operaras på onsdag så hon kommer ju få ta deväldigt lugnt när hon e här.. stackarn..
O så kommer Rickard i helgen också.. ble vju inget förra helgen.. svikaren.. men i helgen kommer han säger han.. hoppas det.. han ville vi ksulle ut o äta o ägna åt oss varandra ty så de blir en bra helg.. aa vi får väl se hur de blir..

Ska nog gå upp på vinden o hämta min balklänning snart, bröllop om två veckor o dom vill jag ska ha min balklänning så jag får väl ta o testa den :) hehe..

Nehe ska ta o ta tag i mitt tråkiga liv :(

På återseende!

//TucciT




Kommentarer

Postat av: Mikaela

Publicerad 2008-05-13 12:41:53

Söt du är i balklänningen en annan fick inte uppleva balen, eftersom man hade en svartsjuk pojkvän..hehe! Förstår att du mår dåligt för allt som har hänt dig men ett tips kanske är att försöka umgås så mycket du bara kan med kompisar! UT OCH HA KUL…DET ÄR SOMMAR! Förstår att du har ont och har svårt att gå vidare när man blivigt dumpad! Men Umgås med kompisar även om du hellre skulle vill sitta hemma och deppa, en dag så glömmer du det och kanske hittar en ny ;-) ..även om det känns tufft att jag säger det, nu när det ser ut som du älskar Richard! Men det blir lättare om du gå vidare, i alla fall försöker och då ser jag ingen annan tröst än att umgås med vänner! Vänner är ju ändå det starkaste man ha när det gäller att försöka glömma! Jag vet för jag och Marcus hade ett helvete 2005 och det var nästan slut ett halvår och lite till ! Han hade varit ”otrogen” mot mig bakom min rygg och nästan levde dubbel liv! (låter kanske värre än vad det va) Men jag skriver på ett ungefär! Han trodde att han skulle alltid ha mig eftersom han visste hur mycket jag älskade honom, men tillslut så bestämde jag mig och gick ifrån förhållandet och han blev rädd! (Det va då kan insåg hur mycket jag betydde för han) Då va familjen och vännerna som låg en närmast… och i det va jag trygg! Ville inte gå vidare för allt jag önskade va att allt skulle vara bra… men det är bara jag som kan göra det bra för mig! SÅ UMGÅS MED VÄNNER…. hitta på saker även att det är SKIT TUFFT! I know ! Lycka till



Kram Mikaela

Postat av: Svar till Mikaela

Publicerad 2008-05-13 16:15:03

Tack så mkt :) fast e mig ju inte lik längre hehe så undra hur jag ser ut i balklänningen nu :) ler.. jaså fick du ej gå på balen för Marcus eller? Jo men de e ju inte de med Rickard som gör allt svårt, de accepterar jag mer o mer att de e slut.. visst jag Älskar honom fortf. men jag blev inte dumpad, vi kom mer lr mindre överns om det.. OM DU LÄSER RICKARD SÅ DÄR SER DU JAG SÄGER OCKSÅ ATT DE ÄR VI BÅDA ÄVEN FAST DE INTE ALLTID VERKAR SÅ.. aja men iaf.. de e mest med sjukdommen som tyngder mig just nu.. Och sen e de ju de att alla vänner skaffar familjer, barn, alla har pojkvänner o.s.v. jag är nästan alltid den ända som inte har nån.. o då kan de vara svårt.. men aa.. de ordnar sig me tiden så klart.. men som sagt.. de e tungt me Rickard men tyngst av allt e sjukdommen att jag ska behöva leva såhär resten av mitt liv.. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela