Välkommen!

25års fest o fylle-slag...

Publicerad 2008-10-19 21:50:42 i Allmänt

21.36

Jao i fredags var de ju då dax o fira Eric (Maddes Eric) som fyller 25 Idag faktiskt.. GRATTIS till dig :).. Men vi firade honom som sagt i fredags.. honom o Tino med.. Började lugnt med att vi fick jäääätte god mat o gott o dricka.. satt o tog de lugnt snackade massa o drack lite.. sen blev de lite mer dricka men jag tog de lugnt.. hade ju lovat mig själv att inte bli så full.. så jag satt där o drack lite lugnt o så.. vi snackade lite skit o hade allmänt jätte trevligt tycker jag :)

Fick jäävla skalla verk sen.. så satt ute o lipade för jag hade så ont.. Tino o hans tjej åkte hem så var vi dom vanliga gänget kvar.. najs najs :D.. Killarna bestämde att dom ville gå ut.. på krogen.. jag hade så ont så kände inte för de men tog inte lång tid innan jag var med på de också.. skulle till stora hotellet, där spelade dom INTE hög musik var de nån som sa:P haha.. men joooo de gjorde dom.. o för o föröska få bort min smärta skulle jag shotta.. jag hade tidigare ringt ditt lilla Lisa.. haha så drog me henne så vi skulle shotta.. istället för o som man gör normalt beställa in en var så skulle jag ha två :P haha.. o de gick ju bra.. ritkgit gott var det.. sen skulle vi helt plötsdligt vidare till de nya utestället i nybro.. hahaha.. därifrån minns jag en del men tydligen INTE allt.. gjorde bort mig rejält och har haft ångest attacker typ ör de nu hela helgen.. men jävla kul hade jag o de e väl huvesaken? eller? :P haha..

Sen skulle vi gå hem.. jag skulle gå för jag var så jävla packad.. ramlade på parkeringen utanför klubben.. men de var inte mer me de o jag o Erik o Thomas gick hem te mej :) Den vägen minns jag inte så väl.. mene aa hem kom vi :P

Väl hemma lyckades jag få bort min toasits från toan o slänga i duschen.. haha.. vetifan hur jag lyckades.. sen gick jag o la mig o somnade så gott så :)

Dagen efter vaknade jag av sms.. från Lisa o Caroline.. haha.. o jag mådde jätte bra.. gick o duschade o hade mig :P Men mådde bara bra tills jag kom på att jag fortfarande var typ full :P haha.. gick o la mig igen o gosade massa me Erik.. de var så oootroligt mysigt.. sen var de dax o ta bilen o köra ut till mamma o pappa.. kände inte ör o köra me jag hade inte så mkt val.. haha.. på vägen ut så tog vi en runda förbi affären till Lisa.. jag skämdes o sa att jag hoppas Lisa e ensam nu så inte hennes brossa Matz var där.. (han var med ute på fredagen).. o vem sitter där när jag kommer in om inte just Han :P haha.. aja dom skrattade lite åt mig o så men de gick bra.. sen körde vi ut till mamma o pappa.. då började jag känna min bakfylla.. mådde skit illa.. ont i huvuvdet o aa allt de där.. men nu var de släkträff som stog på tur.. men de skriver jag mer om nån annan dag lr ikväll.. vi får la se :P haha..

Hittade föresten inte mindre än 17 blåmärken när jag vaknade.. haha.. e man Therese så e man.. så enkelt är de :P haha.. försök aldrig supa bort er smärta haha.. men som sagt jag hade jääävligt kul.. o förösker tänka på att de e de som räknas.. även om jag mår dåligt när jag tänker på i fredags, samtidigt som jag kan sitta o skratta åt de :P

På återseende!
//TucciT - fyllo nr 1

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-10-20 07:57:44

hur länge stannar erik denna gången?

Postat av: Svar till

Publicerad 2008-10-20 10:03:12

Vem e de som undrar? han stannar ett tag

Postat av: Linda

Publicerad 2008-10-20 17:04:48

Förlåt det va jag som undrade :) glömde bara skriva in namnet

Postat av: Bjanca

Publicerad 2008-10-20 21:38:38

Haha.. det där med blåmärken är spännande. Brukar med hitta dem på de mest konstiga ställen ;)

Postat av: Svar till Linda

Publicerad 2008-10-20 22:17:54

aha okeey.. trodde de var R lr nån sån där.. men han stannar till den 4de kan jag ju skriva då :P

Postat av: Svar till Bjanca

Publicerad 2008-10-20 22:19:10

haha jo de e väl så :P blev lite vilt haha... hur e de med dej Hanna? :D

Postat av: bbellahh

Publicerad 2008-10-23 17:36:23

haha vad var det för pinsamt du gjorde ? ;)

Postat av: Svar till bbellahh

Publicerad 2008-10-23 19:03:48

haha ajdu de kan man undra :P dom som var där vet vad jag gjorde för pinsamt ;) hihi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela