Välkommen!

Ett litet ord...

Publicerad 2008-10-06 09:50:44 i Allmänt

Vill bara passa på o lägga in ett litet ord o en tanke här på papas kusin som för lite mer än en månad sen fick en lite dotter.. en tjej som var sjuk o dom trodde skulle avlida men hon blev bara starkare o starkare o efter en tid trodde vi hon skulle klara sig.. men nu för nån dag sen.. 40 dagar gammal.. eller aa liten.. så avled denna lilla flicka.. o jag kan så innerligt förstå hur ledsamt de är för dom som är nära.. Så ville bara lägga ut ett litet minne för denna flicka.. De är hemskt att sånt här ska få hända..

Sen lilla Bruno.. också en Adén som födds.. min kusin.. han mår så bra så bra.. o de e jag så tacksam över att de äntligen gick som de ska med förlossning o graviditet o allt.. förstår att de för dom var lite delade meningar när han föddes helt frisk o den andra lilla Adén flickan fick födas så sjuk.. men runos föräldrar har haft alla motgångar dom ska så förstår att dom e överlyckliga för sin lilla pojk..

Bruno o hans mamma o pappa o min andra faster o hennes man (tror jag) kommer också ner snart.. den 17de.. ska bli sååå kul o se lilla Bruno :) Jag har köpa massa pressenter till honom o jag kan ju inte låta bli o göra de fast att ja inte har några pengar.. hihi..  finns ju inget roligare än o kölpa kläder o saker till små bebisar lr barn :) Haha..

Nee nu har jag skrivit klart.. detta inlägg var ägnat åt lilla flickan Adén som nu tyvärr avlidit..

Tänk på att ta dagen som den kommer, allt kan hända, lev i nuet.. (de borde jag själv tänka på väldigt väldigt ofta istället för o grubbla massa)

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela