Välkommen!

Livet är så jääävla orättvist.. jag vill inte..

Publicerad 2008-10-26 09:59:24 i Allmänt

09.50

Livet e så jäävla orättvist.. jag kan inte fattar hur orättvist de kan vara.. varför ska vi.. vissa människor.. råka ut för ALLT? Varför ska vi få alla sjukdommar som man kanske inte kan bota? Varför ska de överhuvetaget finnas sjukdommar som kanske int går o bota? Varför i helvete e de bara vissa som sa få känna på hur de e o vara sjuk o vissa andra INTE? Varför? Jao varför e den ständiga frågan.. jag e så arg o ledsen så de finns inte.. arg på den idiot som bestämmer hur vi människor ska må.. jao för han / hon är verkligen en IDIOT.. usch.. idag e de verkligen en arg o ledsen Tess som skriver..

Igår när jag kom ut till mamma sa hon att hon har nåt tråkigt att berätta.. jag fick en klump i magen o så fort hon sa hennes namn så fick jag världens magknip igen o gick direkt o hämtade en cigg o tänkte.. stackan har caner nu också.. när jag kom tillbaka till köket sa mamma: de var inte de dom trodde, de är cancer som sitter både i bkuspottskörteln och i tjocktarmen.. vad faan.. bli frisk... jävla tur att hon är ewn ritkig ritkigt kämpe och är jävligt envis. tur är det! Men de var tungt att få veta.. hon ska fan inte försvinna ur mitt liv.. även om vi inte ses så jätte ofta så finns hon alltid där o stöttar mig i mina sjukdommar, operationer, deppreissioner o allt.. jag e så arg.. varför sa hon få genomlida allt skit? Men men.. måste åka till växjö i veckan.. måst hälsa på henne.. mamma o pappa åker nog redan idag.. men jag måste ju jobba :(

Usch nu barar rinner tårarna :/ 

Var iaf o köpte ett kort till henne igår där jag skrev ett rätt så långt brev till henne från mig.. de kan hon behöva o jag vet att hon kommer bli jätte jätte glad.. skickade även med två lotter så hon har lite o göra på sjukhuset. för tro mig.. de e inget roligt ställe o bo på..  Växjö sjukhus har jag iof faktistk aldrig bott på.. fast har ju vart där en hel natt iaf iof typ.. när Rickard o jag krockade fick jag ju sitta på akuten hela natten o röntgas o grejjas.. men men.. nu ska vi inte prata om det..

Aja nu har jag iaf skrivit av mig lite.. o gråtit av mig.. 

Detta var ett inlägg till dig Yvonne.. kämpa på så sak vi snart träffas FRISKA! Jag önskar inget mer än att vi två ska bli friska så vi kan gå ut o ta en fika eller vad som helst :)

Puss o Kram.. Särskitl stor kram till Yvonne!

På återseende!
//TucciT
 

Kommentarer

Postat av: David

Publicerad 2008-10-26 10:13:18

Hej tessan!

Ja visst är det orättvist här i livet det håller jag med om! Och sjukdomar dyker upp när man minst anar det det är väldigt skrämmande. Det är så trist att de som redan har det jobbigt råkar ut för ännu mer saker. Hoppas verkligen att Yvonne klarar sig igenom detta för ajg gillade henne väldigt mycket. Hälsa från mig när du träffar henne.



MÅnga kramar från David.

PS. fina blider på er mysmiddag :) romantiskt värre :))

Postat av: Svar till David

Publicerad 2008-10-26 11:44:49

Hej David!

Jao jag tycker faktskt det.. vissa ska få allt o andra inget.. jo de e skämmande med att de bara dyker upp sådär.. jao jag ska hälsa til henne.. måste åka dit i veckan.. hon e en kämpe o SKA klara sig genom detta.. hon har inge o välja på!..



Kramar



Ps. haha javisst var de mys.. ibland ska man få till de.. IBLAND :P

Postat av: Amanda

Publicerad 2008-10-26 14:00:13

Men usch va tråkigt, den där jävla cancern. Hoppas det går bra! Styrkekram till henne*...o dig:)

Postat av: Svar till Amanda

Publicerad 2008-10-28 09:30:21

Jao de kan man verkligen säga... jävla cancer.. tack

Postat av: nadia - [ FASHIONISTAS ]

Publicerad 2008-10-28 09:32:37

kan dom bara inte utrota cancern!?

cancern har förstört det för min släkt också :'/

Postat av: Mikaela

Publicerad 2008-10-28 09:34:08

usch vad hemskt :(

Postat av: Svar till nadia - [ FASHIONISTAS ]

Publicerad 2008-10-28 09:34:56

jag håller med.. de borde utrtas...

Postat av: Svar till Mikaela

Publicerad 2008-10-28 09:36:37

jo tack de e jätte hemskt :(

Postat av: Mikaela

Publicerad 2008-10-28 10:27:21

Förstår det! Men det är inte jag som skrivit =)



Många kramar

Postat av: Svar tuill Mikaela

Publicerad 2008-10-28 18:29:14

hahaha näe de ser jag ju nu när jag kollar på adressen.. haha sorry :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela