Välkommen!

Party..

Publicerad 2008-10-05 02:05:20 i Allmänt

5 oktober 2008 - 01.54

jaha då har folket gått hem.. eller aa för ett tag sen.. har la vart en trevlig kväll.. dock blev jag himla deppig nu frammåt slutet o nu ligger jag bara o gråter efter att ha pratat med Erik en stund.. vet inte varför.. borde inte jag vara lycklig nu? :O Känner mig bara totalt värdelös.. o känns som man inte e värt nåt på denna jorden..

Maten blev kanon god o gästerna uppskattade den.. o efterätten som blev citron o lime paj blev också ritkigt got o uppskattades så de var ju kul.. så har vi mest suttit o snackat massa o spelat lite spel o sådär :) Mkt najs :D
 
Nu ligger jag här i sängen.. ensam.. uttråkad.. ledsen.. vill kunna sova men känner att de inte går än iaf.. men snart så hoppas jag på att jag ska somna.. eller får jag väl be nån komma o slå mig me nåt hårt i skallen så jag somnar iaf.. känner att jag behöver sova ut lite.. så hoppas verkligen jag kan göra det imon på morronen.. men de e väl sånt som märks..

Vad kan man annars hitta på imon? :O Nån som har nåt kul förslag? :(

Idag fick jag mitt efterlängtasde pressentkort på ikea av Madde Eric Caroline o Thomas.. Tack så jätte mkt för de :)

Hmm.. känns som alla har nåt emot mig? att jag e till besvär.. E jag till besvär tycker ni? :O Äsch jag bara får för mig massa saker nu säkert.. mene aa.. men e så utanför vart man än är nu för tiden.. känne mig inte de minsta uppskattad just nu.. tyvärr..

Hur vet man om man träffat den rätta? :O De kan man aldrig veta.. mene aa.. äe jag blir galen.. blir galen på mitt piss liv man lever.. men men.. de blir nog bra.. nu tror ni jag skriver sdåhär för jag druckit.. men neeej.. idag har de vart rätt så lugnt me alkoholen.. eller visst drckit en del o kännt av de en hel del men inte längre..

Nu skickade min Erik mess.. hoppas de står nåt skoj nu.. mjo de var lite gulligt mess iaf :) hihi Varöfr kan jag inte vara glad o lycklig? jag e de ju egentligen men sen börjar jag tänka på livet o jag vill så mkt som jag inte får/kan.. Vill skapa familj o framtid me nån.. :'( usch blir så depp..

Nu ska jag sluta tjöta..

Skriver mer imon lr så..

På återseende!
//TucciT

Kommentarer

Postat av: Majja

Publicerad 2008-10-05 08:25:55

Ge det lite tid och låt allt vara som det är. Om ett tag (kan vara halvår, år eller nåt) så vet du om du har hittat den rätta. Då kommer du veta att du träffat rätt. Njut av att vara ung och ha roligt, skaffa familj kan man göra sen när man börjar närma sig 30 :)

Postat av: David

Publicerad 2008-10-05 10:08:44

Min lilla Tess!

Jag håller med Majja om att familj kan man ska ffa runt 30. det ska man inte göra för tidigt. Gör det du vill nu innan som du säkert inte kommer hinna med när du har familj.



Och omtyckt det är du av väldigt många. Tänk du hade lite fest hemma det var väl vänner som tycker om dig. Du har en familj som avgudar dig. Nu har du din Erik som tycker om dig väldigt mycket, det vet jag. Sedan hur man visar det det vet jag inte hur han gör nu när ni är ifrån varann.

Jag älskar dig för du är en fantastisk person, som sprudlar av liv, du är glad och se vad sygg du är!!!!



Lev livet istället för att orodig om saker och ting. Kom upp hit i November under några dager det vore super trevligt.



Kram david som tycker om dig så mycket så han vet kanppt

Postat av: Svar till Majja

Publicerad 2008-10-05 10:31:05

Tack.. hmm skaffa familj när jag närmar mig 30? :O Shit.. e rädd för att de blir så o jag tycker jag e för gammal då.. haha..



joda jag lever livet.. o jag njuter av livet.. jag gillar mitt liv just nu förrutom när jag får dessa liknande ångestattacker o inte känner mig omtyckt.. :/



Tror jag skrev lite otydligt igår,.. jg trivs jätte bra med mitt liv nu.. men iland känner jag mig så efter alla andra..



Kraaam

Postat av: Svar till David

Publicerad 2008-10-05 10:36:44

David.. känner inte du mig? :O haha.. jag måste göra de innan 30.. får panik på o tänka att man ska vara runt 30.. jag personligen tycker de e mkt sent juh.. men mne.. man får se.. man ska intr stressa fram nåt o jag tänker ju inte skaffa de NU..



joda visst har jag vänner som tycker om mig.. verkligen.. men känner mig mkt lätt utanför nu för tiden.. men de e väl för dom e så mkt längre i livet än mig..



Joda visst Erik tycker om mig jätte mkt.. de gör han nog.. men ibland kan jag undra.. blir lätt när man snackar att han bara sitter tyst o inte vill säga nåt :(



Jag älskar dig också David.. O jag skulle gärna komma upp till er i November.. men hur ska jag ha råd me de? Tyvärr.. pengarna finns ju inte o de e så jävla dyrt :/



Kraaam

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela