Välkommen!

R.I.P

Publicerad 2008-10-06 22:46:21 i Allmänt

22.43

En kille här från nybro tog sitt liv i helgen.. jag fick höra namn o.s.v idag o kände igen de så himla väl men kunde inte plasera.. nu har jag sett massa foto o detta är en kille jag festat en hel del med.. så himla go o söt kille.. hur kunde detta hända? Lider me hans familj o vänner.. sitter här o tittar på mina egna foto jag har på honom i min dator.. det är helt ofattbart.. Som alla säger.. han e speciell med sitt speciella leende.. lider så me alla vänner o familj o flickvän.. En tyst minut till honom.. R.I.P..

Man vet verkligen aldrig vad livet har o vänta sig :'( Jag blev mkt mkt förvånad när jag fick veta att de var han.. han som var så glad o possetiv o rolig..

Livet är verkligen orättvist..

R.I.P

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2008-10-06 23:05:39

ja det känns förjävligt. kan inte förstå. eller man kanske inte vill förstå. tycker så jäkla synd om hans familj, vänner och flickvän..jag kände ju honom inte längre. det var ju i högstadiet som vi festade ihop väldigt mycket.. funderar på om man skulle gå och sätta något ljus nästa gång jag kommer till Nybro.

Postat av: Svar till Elin

Publicerad 2008-10-06 23:08:30

näe de går inte o förstå faktiskt.. näe jag kände honom ju inte heller så jätte bra mer än att ha festat me honom ett par gånger o så.. jap usch de e ju jätte synd om alla i hans omgivning.. usch.. man kan inte mer än o undra vad som gått fel :( Undra om nån vet eller om bara han själv vet detta.. man vill nog inte förstå.. jag var så införstådd me att jag inte viste vem killen var.. men ack så fel man kan ha :/ .. Jao de kanske du skulle göra.. ni har ju vatt rätt nära ju... Kram

Postat av: Amanda

Publicerad 2008-10-09 10:41:16

Men fyfan va hemskt:( usch jag ryser alltid när jag hör sånt. Tankar till hans nära o kära*

Postat av: Svar till Amanda

Publicerad 2008-10-09 19:54:14

Jao de e jätte hemskt.. de går liksom inte o fatta.. så synd om hans flickvän, nära vänner o familjen.. dom mår ju skit.. usch.. blir ledsen bar ajag tänker på de så förösker o inte tänka på de så mkt men de e svårt.. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela