Välkommen!

Torsdag..

Publicerad 2008-10-30 07:44:48 i Allmänt

07.36

Sitter här i min soffa i mitt underbara vardagsrum som är sp himla färscht o fint nu :) ler.. bytta gardiner igår till svarta o lila :) Dom lila har jag fått från David för ett tag sen o nu har dom äntligen kommit upp, kalas fint blev de :) ler.. åkte o köpte ett par svarta också som jag har bakom.. myspys är de verkligen nu.. o för o inte tala om mitt nya bord.. e så nöjd så.. åkte även o köpte en bukett med lila fina blommor o stälde på vardagsrumsbordet :) Har tagit bilder men inte lagt in dom på datorn än så bilder får ni se senare idag eller så :) Hittade även att jag hade köpt nya gardiner till köket hihi.. kanon bra blev de där med ler.. ska bara köpa band som jag kan hänga runt gardinerna så blir de höstmys i köket också :) Vill inte ha vita gardiner i köket nu när de e så kallt o disigt ute.. utan nu fick de bli mörkgrå.. mmm så snyggt ;)

Aha då sitter man här.. har nyst sen jag vaknade typ men nu börjar de bli bättre.. skulle vart o jobbat nu men fick ringa o säga jag inte kunde komma.. har så ont i huvudet när jag nyser så de känns som jag ska svimma.. men just nu känns de mer som de e allergi än som förkylning.. vi får la se..

Barnvakt åt Lucas idag då hihi.. om inte Caroline blivit skrämd för jag e förkyld men de hoppas jag inte.. känns ju redan bättre så.. Undra vad man ska hitta på för bus me lilla Lucas idag då.. hihi.. blir nog bara mys o lite bus ,) hihi.. Jonna ska få sina födelsedagspresenter också :D Hoppas hon blir glad :) 

Ska tvätta hela eftermiddagen också.. blää säger jag bara :P hihi.. På tal om de så kanske jag ska ta o gå o sotera tvätten redan nu så de e klart iaf..

Usch tänker så mkt på farmor o på Yvonne.. hoppas så innerligt att de ska gå bra för er båda.. usch blir glaen bara jag tänker på de :( Ändå så går de inte o sluta att tänka på det.. för de e sååå hemskt.. *tårarna rinner ner för min kind*

Nee har nog inte så mkt mer o skriva för tillfället.. men lär ju uppdatera mer sen..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Kommentarer

Postat av: Mikaela

Publicerad 2008-10-30 09:00:32

Ja, usch det är lurigt sånt där..

Postat av: Svar till Mikaela

Publicerad 2008-10-30 09:08:53

yes de e ju de.. tyvärr :(

Postat av: caroline

Publicerad 2008-10-30 13:27:03

det e ingenfara det e klart du ska få ha lilla söta lucas! vi tittar upp snart :) kram på dig

Postat av: Svar till Caroline

Publicerad 2008-11-01 11:05:47

Jao hihi jag fick ha lilla Lucas o de e jag såååå glad för :D Weeii

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela