Välkommen!

Ullared..

Publicerad 2008-10-19 17:32:38 i Allmänt

17.00

Jaha då får jag väl börja lite smått o uppdatera nu.. vi börjar med ullared :) De vart en mysig o rolig dag med Elin :) Vi hittade en hel del.. började me att jag körde till Elin.. eller aa  hennes pappa som hn hade sovit hos :).. var där strax efter sex.. regnet bara vräkte ner.. var meningen att vi skulle ha gått ut o gått me hundarna.. men de fick vara då vädret var kasst.. så dom fick springa av sig lite innan dom skulle in i hundgården :) .. sen körde vi med våa bilar till mamma o pappa där vi lämnade min bil.. sen började färden mot ullared :D Var inte så farligt trötta som vi trodde så de gick bra.. sen blev vi hungriga.. tur att jag hade tänkt på o ta me mej en banan.. så den delade vi på.. när vi kom fram körde vi förbi McDonalds.. skulle ta varsen hamburgare.. haha men vad vi inte tänkte på var att kl bara var nio lr nåt.. haha.. så dom serverade bara frukost.. så vi tog pannkakor me sylt.. dom var helt okey :) .. Mättande som fan var dom iaf.. haha undra vad dom tänkte som jobbade när vi kom så tidigt o ville ha middag.. haha.. aja de e inte alltid så lätt :P De var ju trotts allt Elin o jag :P så vad ska man vänta sig lixom?:P haha..

När vi väl kom fram så var de kanon mkt folk.. typ inga pakeringar mer än tre st jätte långt bort.. så aa de var bara o ställa sig där o se glad ut.. sen gick vi in o vår shoppingrunda började ;) weeii vad trevligt de var .. haha .. men så jääävla trångt.. lite jobbigt men de får man ju räkna med när man e där..

Sen var de dax för mat.. vi skulle äta på rasturangen o där var de väldigt lång kö.. men de var bara o stå däro se glad ut men när vi väl fick maten så var de kanon gott :) ler..

Dax för o shoppa igen.. så vi gick in o fortsatte.. haha.. ett par timmar sen åkte vi hem.. nöjda. :).. hihi

De var väl de jag kan skriva om ullared.. nu ska jag äta.. så nästa uppdatering blir väl om att Erik kommit.. men får se när vi har tid o skriva om de :P

Ha en fortsatt bra kväll.. de ska vi ha.. ut till mamma o pappa o käka me dom o se ensam mamma söker.. hihi.. Men nu ska vi först äta lite lätt här hemma o göra oss klara för o köra sen..

Lägger upp lite bilder från ullared.. tyvärr blev de inte så många.. men några st iaf :)

På återseende!
//TucciT

  I bilen på vägen dit :)
 Min efterlängtade jacka o termobyxor som jag måste ha när jag åker te Erik :P haha
  Elins vagn efter första shoppingrundan
   Min vagn efter första shoppingrundan
 Parkeringen me masssa bilar :P
 Gkås :D
  Elin o hennes vagn efter andra shoppingrundan :P
  Jag o min vagn efter andra shoppingrundan :D
 I bilen innan hemfärden skulle börja...
 O sista bilden sjäövklart på mej :P hihi...

Elin... vi glömde ta kort på oss båda? :O Eller gjorde vi de me din mobil?.. Tack för en underbar dag vännen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela