Välkommen!

Vad ska man göra?

Publicerad 2008-10-06 09:50:52 i Allmänt

14.19

Känns lite bättre nu iaf.. har suttit o snackat med Erik nu hur länge som helst o han har öppnat sig lite mer.. så nu får vi se hur de fortsätter.. sagt rakt ut vad jag känner o hur de ligger till.. man ska vara öppen från början.. de är de ÄNDA rätta!.. hoppas av hela mitt hjärta att dettahar fått honom o se på allt på ett annat sätt.. Kan inte vara lätt då jag är hans första flickvän, första personen han dejtar.. aa jag e den första me de mesta.. då e de inte lätt för honom o veta hur han ska bete sig.. o detta har jag stor förståelse för.. o jag hoppas som sagt att detta ordnar sig nu..

Tycker om min Erik massa mycket!

På återseende!
//TucciT



12.06

Usch jag får verkligen panik.. bara sitter här o lipar.. varför? varför? varför? Varför känns de som jag e ensam i ett flrhållande? :O Han e jätte kär o e jätte säker på att han vill satsa på detta.. varför märker jag inte av de? E de mig det är fel på? :O Jag ka inte låta bli o tänka på det..

O så tänker jag på min käa vän Elin.. o hennes stackas vovve.. usch.. livet e fan orättvist.. o killen som hoppa framför tåget som är en gammla vän till henne.. de e hemskt.. livet e som sagt orättvist.. ibland undrar jag vad som kommer efter livet.. kommer de bli bättre då? Vi kan ju hoppas men de vet man inte förrens man är där o jag tänker inte testa.. jag har många år kvar o leva.. hoppas bara att man kan få leva dom lycklig..

De var allt för mig nu på en stund iaf..

På åteseende!
//TucciT



6 oktober 2008 - 09.30

God morgon på er :)
Då sitter man här igen.. hehe.. har precis vart nere med första maskinen tvätt.. skönt för idag har jag inte så jätte mkt tvätt, mest handdukar o sånt.. så de e skönt de iaf :) ler..

Hmm.. jag har lite problem.. jag e rädd.. jag e splitrad som faaaan.. ursäkta svordommen mene aa.. jag är verkligen det.. Vad ska man göra när de känns som ens partner inte lyssnar? Man kan prata om allt möjligt o man får bara som svar: mmm eller ok om ens de.. ibland bara e de tyst o man får inge svar.. vad faan ska man göra? Jag blir så rädd att de ska fortsätta såhär o att de pga de inte kommer hålla.. Frågar man om han har nåt o säga så kommer de, näe har du? .. o daaah jag har ju snackat nu i tio minuter så aa jag har saker o säga men känns som man pratar med en vägg.. jag får ritkig damp på detta.. vet inte vad jag ska göra.. har nån nåt förslag? Är lite varning på likhet mellan han o en annan kille.. nämner inga namn.. men så fort de e lite sura miner o man pratar om de så kommer de istället: vi kanske ska ta o sova på saken.. o sen skickar människan typ: "vill du prata, vill inte att du ska ligga o ha ont ensam".. (jag hade as ont i magen igen).. då svarar jag att har du nåt o prata om så ringer jag upp en stund annars kan vi skita i de.. då kommer de.. näe jag har inget att säga.. näe okeeey.. fine tänker jag då.. men blääää -.. äe jag får problem alltså.. hoppas så innerligt att detta ändras.. jag vill ha denna pojk o JAG TYCKER OM HONOM SÅ HIMLA MYCKET.. men e rädd att om de fortsätter så vet jah inte vad som händer.. Men de var som jag sa till honom inatt. Jag e beredd att ge detta tid! Men kommer de bli bättre?

Annnars så bara tvättar jag idag.. fram till tre.. kanske cyklar bort till Lisa o tar ett bloss mellan maskinerna.. jag får se.. sen hoppas jag på att kanske mamma o pappa kommer ikvälll.. men de vet jag inte.. ska ringa mamma sen o höra om dom vill det..

Nu e de inte så jätte lång tid kvar till Ullared.. bara 10 dagar.. o jag har börjat skriva inköpslista.. lite som står på den är ett par termobyxor, tjockare vinterjacka, grytor, stekpanna o massa massa mer.. de ska bli så himla kul o åka dit.. ännu roligare blir de eftersom jag ska dit med Elin :D weeiii.. :D hihi... Men de e mkt som händer om 10 dagar känns det som.. Brossan fyller 26.. o så kommer han ju ner också på din födelsedag.. med David o Erik.. o jag längtar så mkt så jag snart spricker.. tur man ska gå på ullared hela dagen så man slipper sitta hemma o längta o kolla på klockan hela tiden :) hihi.. Saknar dom ju alla tre så mkt så de finns inte.. :) Så de ska bli trevligt att se dom alla igen :D Särskilt Erik.. ska bli så skööönt o få krama honom.. de e nåt sjuk jag saknar honom o därför gör de så fruktansvert ont att han aldrig har nåt o säga till mig eller visa att han lyssnar på mig :(

Nehe jag ska väl ta o gå o äta nåt innan de e dax o springa ner i tvätten..

Ha en bra dag alla

På återseende!
//TucciT

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2008-10-06 12:14:44

tack vännen för att du tänker på mig... usch när man trodde att inget kunde bli värre än detta med Molly, så får man reda på att en gammal vän lämnat oss..fy fan hemskt, ju mer man tänker på det, ju fler minnen dyker upp.. han så en så rolig, trevlig grabb. inte skulle han göra såhär.. Varför är det ända man kan fråga sig..känns som allt krettsar kring döden just nu, först Molly, sen vaket igår, sen detta med min kompis.. suck... tack för att du finns vännen..du vet att jag finns här för dig, när som hellst...puss

Postat av: Svar till Elin

Publicerad 2008-10-06 12:18:34

aw tack vännen, vet att du alltid finns där för mig o vi ska ha de sååå himla roligt på ullared.. bara du o jag o inga killar lr nånting.. bara vi två.. jag längtar nåt fruktansvert.. bara koppla bort allt annat.. för de e precis vad både du o jag behöver göra!.. näe jag vet de e hemskt först Mlólly sen vaket o sen vännen.. men du ska se att snart vänder det.. de hoppas jag på iaf.. blev också ledsen igår när jag läste dödsannoinsen ompappas kusins babis.. hemskt är det.. Puss på min vän som är den bästa :)

Postat av: Daivd

Publicerad 2008-10-06 20:25:40

Men kära tessan!

Du verkar ha haft en ganska jobbig dag. Jag vet hur det är jag pratar inte mycket själv men förhoppningsvis mer än "mmm" "ok". Det är bra att du har pratat med honom så att han vet hur du känner. Sedan är det bra att du har lite annat att tänka på när du planerar Ullared.



Saknar dig med

david

Postat av: Svar till David

Publicerad 2008-10-06 21:37:43

aw så bra du saknar mig med :) ler..

mjo mene han har redan skärpt till sig en heeel del.. var som o snacka me en annan person förrut när vi pratade i telefonen.. helt underbart :) Hoppas bara de håller i sig.. o han hör av sig mer självmant nu o skickar mess o så :) O svarar på allt man säger i telfonen o aa.. de e mkr bättre redan.. känns kanon bra :) Jag e ju så kär så ill inget ska hända ju... Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela