Välkommen!

Blev inget..

Publicerad 2009-04-15 13:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

13.48



Nee de blev inget med något idag.. febern gick upp i över 39 så ringde o avbokade tiden hos kuratorn.. även hört av mig till chefen om att jag inte kommer imon o jobbar.. suck.. nu har febern gått ner lite iaf.. kunde lika väl varit kvar hos honom o legat i sängen hela dagen typ :P men åkte ju hem för jag hade tid hos kuratorn.. typiskt.. men jag har de bra här hemma :)

Har precis orkat ta mig en dusch så nu ska jag snart ta på mig o orka mig ner på stan.. måste köpa nässpray för barn.. dom för vuxna blir jag ju helt konstig av o får panik o de gör såååå ont.. så får köpa dom för barn igen.. dom brukar gå OK iaf..

Nu blev de nästan som sjuk-blogg här.. mene hmm.. jao.. så e de iaf.. ska uppdatera den sen..

Vad gör alla ni andra idag da?.. Usch jag behöver städa.. men jag orkar inte.. mycket man kommer på att man behöver göra när man är sjuk och egentligen inte ska göra sånt.. men men.. får väl slå på en film sen o titta på eller nåt..

Jag saknar Erik och det är som det är och går inte göra något åt tyvärr.. även om jag vill.. men det är så tydligt att de bara är en vilja.. att de inte finns nåt kvar.. att de inte var jobbigt i helgen.. även om jag tror det var det så verkar det inte så.. undrar så mycket.. vill veta så mycket.. vet inte ens vart jag ska börja för att försöka reda ut mina tankar.. det är för mycket.. så de får vara bara.. så enkelt är det.. fast egentligen är det jäävligt svårt.. men men..

Nu ska jag gå o göra mig iordning så jag kan köra till stan så jag får mitt nässpray så jag kanske kan andas lite igen förhoppningsvis!

På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela