Välkommen!

Gårdagen..

Publicerad 2009-04-12 10:37:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.17

Gomorron.. idag är det sista dagen på denna veckan.. härligt.. tänkte jag skulle ta och skriva lite om min gårdag:)

Började med att jag gick upp vid 05.15.. käkade frukost o gjorde mig iordning, körde in till jobbet.. utan att jag själv hade tänkt på det när jag körde så var jag väldigt tidigt i Kalmar.. var där redan halv sju typ.. (börjar kvart över sju) så jag körde en runda o sen till jobbet :) .. På jobbet gick det bra fast jag var ledsen o depp redan då, men de var bara göra de man skulle o se glad ut ändå.. o de gick ju bra :) ler..

Efter jobb så körde jag direkt hem till föräldrarna i Örsjö.. Emil o David var kvar så vi spelade en runda skip-bo o sen sa vi hej då för att dom skulle vidare till David föräldrar o familj o Husqvarna :)
Så när dom hade stuckit satte jag mig o donade lite med Dop-pressent.. de e svårt de där.. sen började jag snacka me Thomas på msn o då sprak allt...

... hela den där fasaden jag byggt upp runt mig o de där glädjen jag försökt att visa den bara försvann.. kände hur tårarna var påväg från ögonen igen.. så jag sa tack o hej till mamma o pappa som inte fattade nånting varför jag skulle åka hem när vi snart skulle börja med mat o allt.. o pappa o jag skulle ut o åka MC.. men inget av det blev av utan jag körde hem..

Hemma så hade jag mest panik, grät som en stucken gris.. brossan ringde, mamma ringde, snackade med Caroline på msn.. Thomas hade redan frågat om jag kunde komma o grilla med dom.. så till slut efter mkt om o men så bestämde jag mig för o köra dit..

Erik Jag Thomas Caroline o Jonna.. grilla.. hur skulle detta gå? :O

Men jag tog mig dit, de var stelt till en början, vågade knappt säga hej.. men sen släppte det lite.. men de var fortfarande konstigt o jag kämpade o kämpade o kämpade men jag klarade det.. Blev till o med så avslappnat ibland så jag kunde skratta.. på ritkigt.. skönt..
Samtidigt som tårarna var på väg fram.. men det var ändå skönt att se Erik igen, höra hans dåliga skämt, skratta åt honom.. jao.. vi fick iaf gott grillat kött o god sallad.. Tack vänner för den maten :) Efter ett tag när vi snackat, grillat, kollat på tv så åkte jag hem.. få var kl redan rätt mycket så blev nästan direkt i sängen..

Tack för ni övertalade mig.. eller vöertalade, fick mig att inse att jag kanske borde åka trotts allt.. mamma o Emil var också stor del i detta.. tack..

Nu sitter jag här vid datorn.. som ni märker eftersom jag uppdaterar min blogg :P haha..  Är väl på lite lite bättre humör idag, men känner hur tårarna trycker på men jag kämpar o kämpar o de tänker jag fortsätta med..

Har fått låna pappas externa (heter de så?) hårddisk, så ska lägga över alla mina gamla foto på den så jag får lite mer plats på datorn  :) Snäll pappa har jag.. ler.. o mamma också för den delen :D

Nee nu ska jag fixa lite me korten, innan jag måste börja göra mig iordning för o sen i eftermiddag börja jobba.. blir nog rätt lugnt idag eftersom de är påskdagen o en del av våra gammla åka iväg igår eftermiddag, så är iaf några mindre hemma ikväll :) skönt de med ibland..

Ha en bra dag alla.. eller jag lär väl uppdatera mer senare :)

Kram kram
På återseende!
//TucciT - som är så depp så de e nästan otäckt..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela