Välkommen!

Morrn Morrn

Publicerad 2009-04-19 09:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.19

Morron mina läsare.. allt bra idag?

Här är det lite bättre, men har fruktansverd klåda över hela kroppen.. försökt duscha några gånger sen de började igår men det blir inte bättre.. men just nu kliar de inte så hemskt mycket så jag hoppas det lägger sig så det inte är någon allergisk reaktion på någon medicin.. suck..

Aja nu är iaf söndagen här.. igen.. jag har varit uppe en timme ungefär och ska snart göra mig klar, jag åker iväg på dopet.. så får vi se hur det går.. har en fruktansverd huvudverk men men.. jag vill ju åka med så gärna så jag gör det :) Om det nu inte visar sig att jag blir helt slut av att göra mig iordning eller nåt annat konstigt..

Skönt var det iaf att sova i natt.. somnade väl frammåt elva.. vaknade halv tolv.. var vaken till halv ett men sen så sov jag tills halv nio då klockan ringde :)  Härligt värre... var uppe på toa några gånger med mitt i natten.. men de e som vanligt, inte sovit en full natt på jag vet inte hur länge..

Nee nu ska jag gå o göra mig iordning, lägger upp dagens sen när jag är färdig :)

Uppdatering kommer om en stund, iaf innan jag åker..

Vill tacka Sylvana för att du är så snäll o lägger ner sån tid på att läsa och kommentera mina bloggar varje dag, nästan alltid kommer det någon kommentar som stöttar.. TACK Elins mamma :)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela