Välkommen!

Det var denna dagen det..

Publicerad 2009-08-27 15:02:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Näe jag vet.. dagen är inte slut än.. ler.. men den har gått himla snabbt.. fick lite panik nu när jag såg att kl redan är tre.. haha vart tar tiden vägen tro? ;) Undra varför den bara försvinner.. tihi..

*Lika trevlig idag, skrattar och ler* ... fundera på den ni ;) Vissa lär ju tolka det rätt, vissa lär tolka de helt fel.. så hur tolkar DU det? ;)

Längtar på tal om nåt annat till nästa vecka.. kanske inte helt på tal om nåt Annat mene  aa.. haha.. de ni.. lite till o fundera över :P jag e verkligen på flummhumör.. kom o slå mig med en stkpanna eller liknande..

Funderar på att börja med lite käk.. nån som vill hålla mig sällskap? Är ju så förbaskat tråkigt att äta ensam.. hemskt vad de låter som jag tycker allt är tråkigt, men just nu tycker jag nog inte det.. det sprudlar i kroppen och jag är glad.. samtidigt som jag e arg för jag aldrig blir frisk.. dah.. och jag är avis på Jocke Malin o Mewin som åker ikväll.. jag vill meeeed.. ja jag vet att jag fick följa med.. men som vanligt hade jag inte råd.. *gaah*

Nehe vila framför tvn under en filt en stund (känner att de behövs).. sen får de bli att ta tag i maten..

Puss puss på daj :P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela