Välkommen!

Bildbomb från när Erik var här..

Publicerad 2009-08-18 11:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjohej..

Då var det dax för mig att uppdatera lite om förra veckan tänkte jag, när Erik var här.. ler.. massor me bilder så ni ska få se en del.. tar dag för dag o skriver lite.. men tror nog bilderna får säga de mesta..

Vi börjar med Lördagen då Erik kom hit.. han skulle vara här vid ett typ.. på förmiddagen.. men i Alvesta så missade den tokern sitt tåg så han var inte här förens vid tre tiden istället men det gick ju bra det också =)

Han var rätt så trött så det blev en lugn eftermiddag och kväll, men de var himla kul att se honom igen faktiskt.. blev lite wii spelande o ja som sagt allmänt lugnt och sängen tidigt..
 


 


Söndagen var det hel underbart väder så då tog vi och körde över till Öland.. skulle spela minigolf och lite så.. blev en hel mysig dag.. mycket körande, kollade lite affärer, sen spela minigolf (Erik vann med ETT poäng, tycker jag var lite taskigt) haha 

Sen blev det att åka till stranden och ligga där lite och även bada lite.. härligt härligt.. sen blev det till nån annan affär där jag hittade ett par skor.. barnskor.. strlek 33.. haha det är sjukt, men billiga och snygga och sköna var dom.. så dom fick det bli.. Erik shoppade lite han också.. som vanligt när han är med mig..


  
      

Sen körde vi hem frammåt kvällen och gjorde oss lite mat.. eller jao Erik gjorde mat åt mig typ.. jag kokte väl lite potatis bara.. haha.. Det blev jätte gott älgkött, potatis och sås.. och sen tända ljus till det.. himla mys.. Eriks mamma hade ju vart så himla snäll och skickat med honom Älgkött och Älgfärs :)

ÄLSKAR de kortet när han står vid spisen, så in i helvetes söt :)




Måndagen så var vi hos Caroline oThomas och grillade, var himla trevligt.. tack för det mina väner.. blev inga kort tagna denna dag.. så lägge upp en gammal bild istället :P


Tisdagen så bakade Erik och jag lite grann.. mycket trevligt.. sen städade jag lite.. Malin och Jocke och Melle kom sedan på besök och fikade med oss.. alltid lika trevligt att träffa dessa människor, det tyckte erik också =)


  
  

Haha detta kort är ju bara för snyggt ;) 


Han har verkligen blivit en stor pojke lilla Melwin, så himla duktig.. han tog sen igenom hela mitt kök med hjälp av lite lockbete.. så duktig =)

Tack Malin, Jocke o Melwin för trevlig fikastund!
 

Onsdagen så var vi inne i Kalmar och kikade runt lite och så.. bara hade de allmänt trevligt då också.. blev inga kort tagna där..

Vi skulle gått till slottsparken och suttit där o haft det mysigt men blev inget med de då de började regna som fanken.. så vi körde hem och gjorde älgbiffar mumms det var ritkigt gott.. efter det så åkte vi hem till mamma och pappa och hälsade på och gav dom maten som blev över.. dom tyckte också de var jätte gott :)


   


 


 

Torsdagen så jobbade jag på förmiddagen, sen efter det så åkte jag iväg och köpte wii Fit.. underbart spel haha.. sen så kom Mamma och Pappa hit på middag då jag bjöd på köttfärspaj och sallad.. blev ytterliggare en trevlig kväll.. dock inga kort tagna.. men de får gå ändå hehe..


Fredagen så var vi ute hos mamma och pappa en runda, gick från mamma bort till kyrkogården och tände ljus och tog bort lite vissna blommor från Davids grav.. sen gick vi tillaka igen för att sedan köra hem.. när vi kom hem låg vi mest o kollade klart på filmen som vi börjat se tidigare.. sen var de dax att köra Erik till stationen för att han skulle åka hem :/  Lite tråkigt måste jag erkänna..


 


Jag tycker mamma och pappas hus är så himla snyggt nu när de är ommålat o allt.. älskar fägerna.. såå fint :)




Det var allt jag hade från denna underbara vecka med Erik, jag är lite förvånad faktiskt av hur himla trevligt vi hade det :)

Tack vännen för en UNDERBART MYSIG OCH ROLIG vecka.. detta får vi göra om nån gång..

De var allt från mig för denna gången.. kommer nog fler inlägg idag med massa foto från helgen och så ocskå.. me får ta lite i taget..

Nu ska jag ta och sätta igång lite här hemma.. idag står de STÄD STÄD o STÄD på listan :P

Kram Kram






Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela