Välkommen!

Bakat lussekatter..

Publicerad 2009-12-04 19:51:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gokväll..

Sitter just nu hos föräldrarna.. är rätt rejält trött så inatt kanske man kan sova lite.. ska ju jobba mogron i morgon.. så man ska upp strax efter fem..

Aja igår iaf så bakade jag Lussekatter med Suwe och Emma.. haha normalt att baka första gången man ses eller hur? ;) Skrattar.. men de var himla trevligt.. tyckte dock lite synd om Suwe när jag o Emma skrattade och bakade och han blev trött på de efter första plåten ;) käkade pizza också som var riktigt god :) hihi.. sen så såg vi film och sen åkte dom hem.. Tack för en trevlig kväll vänner..

Sen idag på morgonen så kom Suwe igen och käkade frukost med mig sen åkte vi in o kollade affärer i kalmar och så.. sen blev det hem till mig och käka lite thaimat och se film.. sen bara umgås en massa tills jag åkte ut hit till mamma och pappa.. fast pappa e på julfest så är bara jag och mamma.. och Cora kom för en stund sen :)

Snart är det Idol och det ska vi självklart titta på och sen kommer UNDERBARA bror och David :D Men tyvärr måste jag åka hem direkt efter idol och lägga mig.. sen se utslagningen i sängen för att sen hoppas på att somna direkt...

Vem åker ut idol ikväll då tror ni? Själv tycker jag Calle ska åka.. han duktig, men jag har hela tiden sagt att Erik och Towe ska  vara i final :) Och Calle ahr fin röst men jag gillar inte o kolla på honom på scen..

Nee nu har jag nog inte mkt mer att skriva.. blev mest lite "dagbok" idag ;)

Puss o Kram Banan..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela