Välkommen!

Helgen...

Publicerad 2009-12-14 09:53:00 i Vänner har en stor betydelse!

God Morgon vänner :)

 


Lovade ju att uppdatera lite om helgen som varit helt underbar.. Började med att jag i fredags åkte till Växjö med Suwe.. Kollade på ett rum där.. och var snabbt på stan o fixade lite.. sen hem igen för att börja göra mig iornding och dona lite här hemma och göra kladdkaka och grädde..  innan Malin och Jocke skulle komma och se på Idol...

 


Klockan blev åtta och Malin, Jocke och Micke (Jockes kusin) kom över för att se idol finalen med mig.. men det blev sen bestämt att det skulle bli utgång, så fler öl och groggar och glögg åkte fram.. gott gott.. så det blev inte att man var så hemskt insatt i finalen.. men som sagt.. rätt person vann av dom som var i final..


Min outfit under kvällen..



Vi tog maaaassor med bra och roliga kort, men något har hänt med min j*vla kamera så de blev nästan inga kort kvar när jag kom hem.. vet inte alls vart dom tagit vägen.. *jääääätte besviken*.. men några blev det ju iaf..

Efter finalen så åkte vi iaf ner till Chili.. första gången för oss.. och gud vad kul det var.. dansade HELA kvällen typ.. JAG Dansa.. kryss i taket men ja ville inte ens sluta dansa.. men så var man ju rätt på lyset också så de var väl därför, ska dricka lite mindre nästa gång.. men de viktigaste var ju att det var kul..

Kändes som de bara var vi som var där, även om de var hur mycket folk som helst.. Träffade på några man känner iaf :) Fick massa med kort på folk man inte träffat på länge.. men dom är ju helt borta...

Jag och Jockes kusin Micke :D


Dom bästa Malin och Jocke :) Så söta så..


Malin jag och Jocke.. så glada vi var.. Tack för en underbar kväll vänner :)

Haha som sagt Dans hela kvällen och jag fick till och med upp micke och dansa hela tiden.. lyckat..


Lilla Jocke..


Sen hittade jag Mats och dansa och så med :) Weeiii.. Jag älskar detta kort :)


Jao det var allt vad kort som blev typ.. galet efter alla typ hundra kort som vi tog.. jävligt irriterande.. men men vad ska man göra? Det blev ju iaf nåt... kanske har de sparat sig nån annan stans på kameran men jag kan inte hitta de så får se om dom dyker upp..

Sen gick iaf brandlarmet och man var tvungen o gå ut.. utan jacka.. höll på att frysa ihjäl, men till slut fick man gå in och hämta den så då gick jag och Mats hem.. brr vad kallt och vad ont i fötterna jag hade.. sen blev de en sen natt för att sen sova.. och det var sjukt skönt vill jag lova..



Vaknade på lördagen och var fortfarande full, drog mig bort till Lisa i butiken o satt där nån timme, sen var de bara hem och börja göra sig iordning för 1års kalas och glöggkväll.. sen köra dit.. och det är var också jätte mysigt och trevligt :)

Fick god gröt och gos smörgås med julskinka, mumms.. Tack Madde och Eric..

Gott julgodis fick vi också för den delen :) Så fick receptet på ett och det ska jag och Emma baka imon när vi ska göra julgodis hela kvällen :) Mumma...

Alla vi gamla var hos Madde och Eric så de var verkligen trevligt :) på torsdag kommer Caroline, Lucas, Jonna, Malin, Jocke, Melwin, Madde och Oliver hit på middag för att fira mig.. vi har ju inte hunnit göra det ännu ler.. så de ska bli kul det också :D Weii Ser verkligen fram emot att träffa alla igen..

Nee de var väl min helg det.. Nu ska jag ställa mig och diska och fixa lite för att sen se om jag hinner in till kalmar innan jag börjar jobba, får se.. går ju rykte om att jag får besök när jag kommer hem från jobbet ikväll så.. aja de blir nog bra.. ska snart dra mig ur.. finns bättre..



Sen vill jag bara säga att jag saknar min Bengan nåt enormt mycket, det gör oint i hela mig att inte ha kontakt och vara vänner längre, sjukt ont gör det.. därför jag lipa på Chili ni som undrade och jag ljög att det var nåt annat.. men så var det iaf.. kom tillbaka kära vän... även om jag kanske inte skulle acceptera det.. de vet man aldrig.. vill inte bli behandlad såhär..


Nee sätta igång kanske.. nu har ni ett långt inlägg att läsa och kommentera iaf :)

Kram Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela