Välkommen!

Arg som ett bi...

Publicerad 2009-02-15 11:00:55 i Allmänt

10.52

*bild saknas*
de e ju helt jävla stört, går inte ens lägga in en bild nu.. förbannad



Ångrar de jag sa om att jag var glad, är inte glad för fem öre.. mitt humör går fan upp o ner.. är arg som ett bi nu.. för folk inte kan göra som dom säger eller bestämma sig.. jag blir så förbannat trött.. så precis skällt ut min stackars far, inte hans fel egetnligen kanske.. men jag blir så lack..

Nu har man typ en timme på sig o laga mat, duscha, fixa håret, äta frukost, sminka sig, plocka ihop allt till jobbet o massa mer.. lycka till.. visst de går väl om jag stressar men mår fan redan skit idag.. får la skita i o hänga med dom.. för om jag stressar så ringer dom väl sen o säger att de inte bli nåt.. min släkt i ett nötskal! Och typ alla andra människor i ett nötskal också för den delen.. men tänk vad skönt det skulle vara.. om alla ordagrant låg i ett nötskal..
nu skriker jag på min katt också.. detta funkar fan inte.. ska köra hem henne till mamma o låsa in henne eller nåt.. näe nu var jag dum men hon skriker ju som fan.. orkar inte.. orkar inte nått.. är så trött på allt o alla nu!.. Vill bara lägga mig under täcket o sova bort hela fucking dagen.. men näe da det går ju inte.. suck.. *gråter*

Nu ska jag sluta skriva.. för de blir inget kul ändå när jag e förbannad o ledsen!
Ha ett bra liv ni som orkar läsa min förbannade blogg som egentligen inte betyder ett skit..

på återseende kaske!
Hej då

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela