Välkommen!

Sådär ja..

Publicerad 2009-02-15 12:17:41 i Allmänt

11.59



Tog lite fula foton härromdagen så tänkte lägga upp lite mupp bilder igen :)

Ber om ursäkt för mitt förra inlägg.. var så förbannad, men nu har jag gråtit konstant i iaf 40 minuter.. så nu känns de lite bättre iaf.. vet inte varför jag är så känslig.. bryter ihop för precis allt.. nyss började jag lipa för att jag inte fick i mig lite av min näringsdryck.. jag menar vad e de o lipa för? haha.. e nåt fel på mig.. är väl för mycket nu helt enkelt..

Hoppas bara att allt flyter på på jobbet annars bryter jag väl ihop där också.. de tar på krafterna att ha ont jämt o att jämt spy.. jag är så orkeslös och trött.. bara hoppas så inneligt att Erik kommer o iaf sover här en natt så jag kan bli lite utvilad ;) hihi

Ser ut som fan, röda ögon.. helt blek.. jao men de kanske e bra.. får dom se på jobb hur jag mår när jag jobbat.. men men.. hon som jag jobbar me ikväll är så sjukt bra o tryggt att jobba med.. så de känns skönt.. annars hade jag nog inte klarat denna kvällen på jobbet..

Nu ska jag iaf snart till Kalmar me mamma pappa moster o kusinerna.. egentligen vet jag inte om jag orkar, men de e ju inte jobbigare o gå där o vänta in tiden på o börja jobba som om att sitta här hemma o vänta liksom..

Saknar min bror o David nåt otroligt också, som är så underbara såjag vet knappt liksom.. O att brossan är dålig gör de ju inte lättare allt heller.. han mår också dåligt o jag tror han o jag e lite i samma sits.. kanske borde man söka hjälp? Jag e ju så trött på allt så jag blir rädd för mig själv nästan..

Nu e iaf Tessie lite tyst.. skällt på henne, hon fattar nog ingeting.. men vad ska jag göra? Vi har iaf kelat massa nu när jag gråtit.. då e hon så underbar, hon liksom nästan kryper under skinnet på mig för hon vill trösta.. sötkissen min :)

Nee nu ska jag sluta skriva massa strunt.. o nu kommer Tessie här o skriker.. haha man ska aldrig säga att nån e tyst för då kommer de :P tihi

Aja men ha en fortsatt bra dag alla!

Här kommer massa mupp foto ;)
hihi.. vet att dom inte e nå bra.. men va fan.. lite kul måste man la få ha ibland :D
Är de nåt av dom som e lite bra som man kan använda?

 

  
 

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT - saknar dig


Kommentarer

Postat av: David

Publicerad 2009-02-15 13:42:16

Hej kära tessan!

Inte roligt å läsa att du har skällt ut din snälla pappa, det tror jag inte han var värd. Han blir ju jätte ledsen han ville ju bara väl å ringa å säga att ni ska till kalmar. Bättre att ringa då än precis innan de åker.



Fotona de är verkligen inte bra men de e roliga hihi.



Saknar dig med! Hoppas vi ses snart....

kram

Postat av: Marre

Publicerad 2009-02-15 16:14:37

Roligt att leka och fota sig själv :D Keep it up :D

Postat av: Svar till David

Publicerad 2009-02-15 22:19:44

haha ne vet fotona e inge bra.. men roliga som sagt haha.. o man måste ju fula sig iubland vettu ;) hehe.. nje men jag har vart så ledsen här nu i dagarna så man orkar liksom inte..





Kram

Postat av: Svar till Marre

Publicerad 2009-02-15 22:22:36

haha jo lite kul måste man ju ha de.. skratt.. lätt road ibland vetti :)

Postat av: bbellahh

Publicerad 2009-02-17 02:05:54

Dom två första av dom där nere var finast :)

Postat av: Svar till bbellahh

Publicerad 2009-02-24 11:44:01

tack så mkt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela