Välkommen!

Tänker på dig...

Publicerad 2009-02-14 05:36:11 i Allmänt

05.28



Tänker på dig!!

Idag e de allahjärtans dag.. jävla skit dag alltså.. usch :P haha.. egentligen tycker jag om den dagen men inte iår inte.. 

Uppe innan tuppen är man också.. gick upp lite innan fem, vaknade innan väckarklockorna ringde... trodde de var mitt i natten men de var de inte utan de var tid att gå upp.. suck.. e så jävla trött.. men de får gå..

Nee nu måste jag gå o fixa frillen men sen e jag klar :) skönt o ha lite lugnt på morronen med mkt tid över :)

Puss o Kram

Saknar dig!

På återseende!
//TucciT

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2009-02-14 19:51:46

Jag förstår inte alla som anser att Alla hjärtans Dag är så viktig? jag har aldrig tyckt det... bättre att visa varann lite kärlek varje dag... känns som att det annars blir ett måste att man ska köpa nåt... då får ja hellre blommor en annan dag av min fästman =)))

Postat av: Svar till Fia

Publicerad 2009-02-15 10:47:04

Jo klart de e viktigt.. är ju en mysig dag då man ska visa kärlek, egetnligen e de inget speciellt men man vill gärna ha kärlek när de e såna dagar bara.. så enkelt är det.. mjo visst man ska visa kärlek ändå.. men jag pratar utifrån hur jag lever.. som evig jävla singel.. mjo visst e de kul o få blommor jämt, om man har nån pojkvän så..

Postat av: Fia

Publicerad 2009-02-15 10:59:15

Fast ja tyckte likadant när ja var singel... det är bara så kommersiellt med en sånhär dag... Varför ska det vara en speciell dag att visa romantik på?? det är det jag inte förstår... då blir det ju liksom ett måste och som du som tycker det är en skitdag för att du är singel... det är ju inte meningen... då har ju dagen inte rätt budskap iaf...

Postat av: Svar till Fia

Publicerad 2009-02-15 11:03:37

ne jag tycker inte dne dagen har så bra budskap egetnligen.. me nu är den dagen örbi för i år helt enkelt..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela