Välkommen!

Uppdatering..

Publicerad 2009-02-11 09:39:22 i Allmänt

09.32



Morrn Morrn..
Har precis uppdaterat min sjukhusblogg för er som vill läsa, bara ett väldigt kort inlägg..

Gick upp för en stund sen.. somnade som en gris igår haha.. Erik hann inte ens svara på msn, jag bara somnade.. inte likt mig men kanske inte så konstigt efter denna helgen som varit.. ler..

Det är lite tomt här hemma.. inte van vid det nu ju.. fast tur Tessie är här.. men hon löper igen så hon skriker som bara den.. hehe.. o jag vakna upp helt genomteppt, Tessie har ju sovit i min säng när jag varit borta så måste ta o bädda rent allt så jag får bort håret..

Annars händer inte så mkt.. eller jo.. ska till jobbet på möte idag.. de vanliga stormötet.. halv två till halv fyra så de e rätt skönt ler.. sen efter de så ska jag till Malin Jocke o Melwin :D Ska bli mkt trevligt.. inte träffat dom sen nyår ju..

Nee nu måste jag gå o göra mig iordning lite.. ska iväg till doktorn nu.. vart fastande inatt så är hungrig.. så bäst o åka dit nu snart så jag kan hem o äta o ta mina tabletter sen! Men glöm inte min sjukhusblogg ;P

Ha en fortsatt bra dag..
Kram Kram o Puss på.. nån ;)

På återseende!
//TucciT

Kommentarer

Postat av: amanda

Publicerad 2009-02-12 12:25:25

Jaa vi gör ju det:/... Men som sagt, får la försöka ändra på det, ufha jag har inte haft tid läsa någon av dina bloggishar:O...Drf jag inte kommenterat nåt:)

Kramas

Postat av: Svar till Amanda

Publicerad 2009-02-13 08:52:06

Heej.. mjo vi gör juh det.. jao vi m¨åste ändra på de hehe men du verkarha fullt upp ler.. haha nee de e ingen fara du får läsa allt när du har tid nån dag ;) Krams

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela