Välkommen!

Förfärlig resa..

Publicerad 2009-07-08 16:56:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

16.47

Tjena tjena min läsare... har inte haft tid o ork att uppdatera här.. men nu är jag iaf i Malmö.. kom hit i måndags kväll efter en förfärlig resa.. de var den värsta resa jag någonsin varit med om..

För de första så hade jag mobilbiljett och fick bara halva, men det fixade sig.. sen när jag väl bytt tåg i alvesta och ätnligen fått reda på vilken plats jag hade.. då var de fullt me folk.. typ 7 innebandylag lr nåt.. så jag kom inte förbi med min packning, vilket ledde till att min resväska fick stå precis innanför dörren på tåget och jag fick gå o sätta mig i resturangvagnen och lyssna på alla skrikande o skrattande barn/ungdommar.. rätt skoj iof att se massa folk mene aa.. lite jobbigt..

När jag var i Alvesta skulle jag skicka iväg ett sms. o vad märker jag då? Joo min mobil funkar inte.. 1an, 4an, 7an och * funkar inte. åhh jag blev så förbannad.. och de gjorde de ju inte bättre på resan heller liksom.. är fortfarande irriterad över det.. jag vill ju kunna skicka sms för fasen.. bror o David kommer hit på lördag så då blir det att gå o kolla om ny mobil, fick låna en av morbror igår men den är skit svår så ingen förstår sig på den typ, så tyvärr hjälpte de inte så mycket..

Iaf.. en timme innan jag var i Malmö så stängde resturangvagnen och min sittplats var på andra sidan o väskan på den andra.. så jag fick så snällt stå där mellan dörrarna i en TIMME o vänta på att vara framme.. snacka om tråkig o jobbig resa.. men till slut kom jag fram iaf.. äntligen.. så nu e jag i skåne-land =)

Kom hit vid nio i måndagskväll så då hände inte mycket, vi satt o käkade räkor o lite så.. sen var de sängen typ.. igår hände inte så jätte mycket heller och idag har vi mest vart o handlat lite o donat här hemma.. imorgon om vädret är okey så blir det Danmark o zoo.. ska bli trevligt :)

Nu ska jag läsa lite för lilla kusin Bella Busa.. hon fick en bok av mig när vi var i affären...

Ha de gott.. nu vet ni iaf att jag lever.

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela