Välkommen!

Mensvärk.com

Publicerad 2009-07-30 05:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon...

Jao mensvärk kan vi ju snacka om idag.. fan så ont det gör.. suck.. ändå har jag tagit diclofenak, panodil och dexofen men inget vill hjälpa :( Ska jobba idag.. men har inte värken släppt till kvart tjugo över sex så får jag nog stanna hemma.. har försökt orka fixa mig lite iaf så de bara är att sticka om det släpper men just nu ser de tyvärr inte ljust ut då jag knappt kan gå lr sitta.. aj aj.. men vill ju inte stanna hemma heller.. kanske försöker jag åka iaf?

Blir det inte jobb idag så blir det inget som planerat.. men men vad gör man? Har nog aldrig förrut stannat hemma från jobb pga mensvärk.. men nu e den värre än vanligt eftersom jag inte käkar p-piller längre..

Igår var jag ju på jobbet, mötestid men chefen har ju semester så egentligen hade jag inte behövt åka dit.. men men.. vi moblerade om massa o sånt.. dom har köpt massa nytt och det blev så jävla snyggt =) Ler.. mycket mer hemtrevligt nu.. alltid kul..

Efter jobb så var de sjukhuset som gällde... får ta o uppdatera min sjukhusblogg nån dag nu tänkte jag.. men de gick väl si sådär.. men men.. Okey gick det iaf...

Nee nu ska jag sluta mitt tjöt..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela