Välkommen!

Så liten tjej...

Publicerad 2009-07-28 21:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjoho...

Tänkte ta och uppdatera lite.. gårdagen blev väldigt lugn, var så trött m.m, som tur var så kom Niklas och höll mig sällskap.. han sov även här så jag slapp sova själv.. så i natt har jag iaf sovit rätt så gott.. förrutom att jag fött barn hela natten (drömmde) haha.. helt sjukt var det.. men de var iaf ytterliggare än en gång en pojke som ploppade ut ur magen på mig..

Drömmer i lite kort..
Hur jag blev gravid vet jag inte och inte heller vem pappan var.. eller de vet jag nog men inget jag vill nämna här.. men iaf.. N skulle ställa upp som pappa.. jag hade mycket funderingar och tankar i drömmen om jag skulle behålla barnet eller inte.. men de blev beslutat efter mycket stöttning att jag skulle behålla det..  Jag födde med kejsarsnitt (precis som jag ska göra i verkligheten) och denna gången i drömmen hade jag en super stor mage.. tvillingar.. tyvärr var den ena död när de kom ut.. en lite flicka.. men den andra var stor och mådde jätte bra.. ingen var med vid min förlossning :O Bara jag och EN läkare haha.. ingen annan.. mysko.. efteråt så kom de jätte många och hälsade på mig.. killen var som tur var sin mamma (mig) upp i dagen och inte lik pappan alls vad vi kunde se.. namnet på barnet kunde jag inte bestämma mig för.. jag viste vad jag ville men på nåt sätt så skulle N vara med och bestämma detta.. till slut så fick jag tag på honom och han kom dit och sa att det var en liten ..... jao de namnet min son ska heta :P så det fick det bli.. sen bodde jag hemma hos mamma och pappa.. varför vet jag inte.. men de gjorde jag iaf.. sen flyttade vi och vi skulle döpa "vår" lilla son.. vi var som en familj fast vi inte ens var tillsammans i drömmen heller.. haha.. de var helt mysko.. mitt under dopet när dom skulle säga hans namn så vaknade jag av att min väckarklocka ringde.. haha jag som ville drömma klart och se vad som hände =) haha..
Aja de var iaf min mysko dröm.. ler..

Hmm.. aa sen efter mycket om och men så gick jag upp idag på morronen iaf.. typ sådär två timmar efter än vad jag hade tänkt.. var ju mysigt o bara ligga i sängen o bara vara liksom.. men till slut var vi tvugna och ta oss upp iaf.. jag gjorde mig iordning och sen var de bara att sticka iväg..

Skulle ju till Elin och Andreas idag o hälsa på.. och lilla Lowa såklart.. gud vilken liiiten men söt tjej alltså =) Tihi.. var jätte trevligt att träffa Elin igen =) Var allt för länge sedan... Hade med mig lite pressenter till Lowa också..



Folk brukar vara lite nyfikna på vad som var i så det ska ni få se det också ;)
    


Det var vad hon fick och jag tror Elin och Andreas blev glada för det :) Ler..

Satt mest o snackade lite.. sen åkte vi och handlade för vi skulle laga käk tillsammans.. skulle grillat men vi hoppade det så blev det tacos istället :) Super gott.. var så länge sen jag åt det.. sen bara rann tiden iväg och det var dax att köra hem igen...

Väl hemma så åkte jag och handlade lite och sen lagade lite käk igen.. lax o championer.. mumms.. haha.. sen har jag vart borta o snackat lite skit med Lisa i affären och nu sitter jag här och gör inte så mycket.. har lite ångest igen.. suck.. ska snart gå o fixa o dona lite här hemma tänkte jag innan man ska lägga sig igen... Fullspäckad vecka står på tur nu..

Imon: Jobbet.. möte.. men chefen har semester så får se vad vi ska hitta på, fortsätta moblera om, om dom inte hunnit det i veckan..

Torsdag: Jobba 7-11.30.. sen åker Malin, Jocke och jag direkt till ullared.. ligger i husvagn..

Fredag: Shoppa Shoppa Shoppa på g-kås.. underbart, sen åka hem..

Lördag: Jobba 7-13

Söndag: Jobba 15.30-22

Sen kanske gudmor o hennes familj kommer i helgen också, jag vet inte säkert ännu men förmodligen gör dom det.. så jag har fullt upp hehe..

Oj detta blev ett långt inlägg.. vilket är ovanligt för mig nu för tiden.. men men.. behövde väl skriva lite.. dessutom saknar jag Sthlm.. är ju Pride nu och jag kan inte vara med :( Tur att dom skickar hela tiden om vad som händer (bror o David) och brossan ringde igår med videosamtal så jag fick vara med lite o lyssna på invigningen ;) haha.. goa gubbar de där ;)

Nee nu ska ni slippa mitt tjat.. ha de gott


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela