Välkommen!

Söndags..

Publicerad 2009-07-02 09:41:00 i Familjen betyder allt!

09.32

Hej hej.. tänkte skriva lite snabbt om i söndags o lägga upp bilder.. Söndagen var sista dagen tillsammans med bror o David.. så då tog vi bilen o åkte till ett badställe där vi badade och satt i solen o spelade yatzty.. underbart skönt måste jag säga.. 22grader i vattnet var ju inte helt fel de heller :)

Det var verkligen ett jätte mysigt ställe som ingen av oss tidigare hade varit på.. dock var botten lite halvsjasskig.. men de fick ju gå de med, man kan ju inte få allt.. glömde ta bilder, kom på de när vi skulle gå till bilen för o lämna lite saker.. men en bild blev de iaf =)


Efter vi badat o det så hade vi sett att dom hade minigolfbana på stället, jag som är galen i minigolf ville självklart spela så de gjorde vi.. men när vi väl kom fram till banan, hade köpt bollarna o allt så var de dom fulaste banor vi nånsin hade sett.. mattorna var trasiga på banorna, dom var ojämna o lutade åt alla dess kanter.. jao de går knappt beskriva hur fula dom var.. men kul hade vi iaf =)


David, vet inte riktigt vad de e för blick han ger mig på första bilden :P ;)
 

VINNAREN då.. jag ;)


På brossan fick jag inte ta några kort, då de var såsjukt varmt så han spelade i bar överkropp.. men han var med o spelade iaf så ni vet :)

Det var lite från den dagen.. kommer uppdatera om ett tag om lite shopping igen så Bell blir glader =)
Ha en bra dag alla.. jag ska ut till mamma snart o se våra bästa år.. som jag typ inte sett på hur länge som helst, o sen kanske Caroline o barnen kommer förbi..  mkt najs :)

Kram kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela