Välkommen!

Stugan...

Publicerad 2009-07-01 21:11:00 i Vänner har en stor betydelse!

21.01

Hej hej.. nu är man hemma igen.. åkte iväg till Niklas stuga igår..


Kom dit på eftermiddagen, tog de lite lugnt sen spelade vi kubb.. Sen blev de o grilla. mumms, var ritkigt gott o skönt att sitta ute i vädret som var alledes lagom =)


Senare på kvällen så bara mös vi o tog de lugnt, kollade på tv o jaa bara tog de allmänt lugnt o njöt av tillvaron =) Ler.. Självklart så glömde jag som vanligt att ta kort.. haha så tog lite idag på förmiddagen istället medans Niklas låg o sov.. 30 grader i skuggan, helt underbart.. nästan lite för varmt.. Lite seg var jag allt, blev rätt sent i natt..


Lilla Otto var ute med mig i solen, helt underbar kisse =)
 

Satt ute i solen o läste i väntan på Niklas innan jag gick in o väckte honom o så.. Det var så himla rogivande, tro de eller ej men till o med JAG tyckte nåt var rogivande.. bara ta de lugnt =)


Det har varit underbart att vara där, när jag kommer hem från skåne sen så blir det att åka dit igen och då ska nog lilla Tessie med.. vi får väl se..

Ikväll vet jag inte vad som händer.. får se.. blir nog sängen i lagom tid.. tror jag.. hehe.. ska nog ta o plocka lite här hemma nu medans jag ser på lyxfällan =)

Ha en fortsatt bra kväll
Kram
På återseene!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela