Välkommen!

Fagerhult...

Publicerad 2009-06-22 20:57:00 i Vänner har en stor betydelse!

... Ja de var där jag befann mig på Midsommar, dagen innan midsommarafton och på midsommarafton med mina vänner o deras familjer som vanlgit var man ensam singel :P...

Tänkte ta o uppdatera med lite bilder o så.. iaf från dagen innan midsommarafton till att börja med.. har ändå lite tid nu när jag sitter o ska snart käka.. pappa kommer förbi med lite kattsand här när som helst också =)

Jao dagen innan midsommar började med att jag mötte upp Caroline med familj för att samköra till Fagerhult..  Vi körde lite fel till o börja med men kom rätt till slut iaf =) Väl framme så packade vi in allt o.s.v.. snackade lite skit o aa.. allmänt umgicks bara.. sen var de dax att ut o plocka blommor inför midsommarafton så vi begav oss ut o plockade.. =) Kändes som riktig sommar fast att vädret inte var de varmaste =)

Sen grillade vi lax med romsås o potatis.. mumms vad smarrigt det var.. o öl o sprit o grejer hehe.. sen spelade vi lite Kubb och sen gav vi oss in o spelade poker rätt sent in på kvällen =) Det var himla trevligt måste jag säga =)

Nu ska ni få lite bilder från kvällen..

Jesus själv.. haha.. Thomas snackar alltid om sin jesus.. så när vi hade spikat ihop grunden till midsommarstången så var han ju bara tvungen o lägga sig på korset... självklart :P


Sötis Jonna =)


Kubb..
 

Sen lite från när vi spelade poker =)

Glada verkar dom vara.. hihi
 

Madde o Jag... sista korten från denna kvällen...
 '

Tack mina vänner för en super trevlig kväll =)

På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela