Välkommen!

Gårdagen..

Publicerad 2009-06-10 14:06:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

13.52

Hej hej... börjar med gårdagens outifit sen skriver jag lite :) Titta o njut? :P

 

Aha.. igår då.. ja vad hände? De kan man ju undra.. och de ska inte ni få veta.. skratt.. joda.. de kan ni väl få då om ni tjatar så på mig :P

Besöket var sent ännu en gång, så slutade med att jag hann laga klart köttfärspajen o allt innan han kom, men de gör inget.. han kom ju iaf till slut =) Spelade lite wii medans pajen stod i ugnen..

Sen så kom det spännande ögonblicket.. Hur skulle köttfärspajen smaka?.. Vi satte oss o tog fram salladen som blev väldigt god.. testade nån ny dressing (sånt där vingäer tjöfrejs) blev kanon gott.. annars e jag ju inte så glad för sånt.. o pajen.. mumms den blev över förväntan.. så ja med andra ord en mycket lyckad måltid =)

Sen blev det wii spelande igen.. ett bra tag.. sen vid elva tiden satte vi på filmen så de blev film-mus med jordgubbar o glass.. gottit... skulle vara en bra film som fått bra ressensioner.. men NEJ tack.. jävligt dryg ryssare som inte var alls så otäckt som det stått om den.. näe.. minus till den filmen.. de tycker vi båda två... När filmen äntligen var slut så spelade vi lite till.. så det blev en väldigt sen kväll.. men de var mkt trevligt..

Nu sitter jag här ensam hemma.. funderar på att dra ut till mamma en runda för hon ville jag skulla handla lite till henne.. mene jag får se.. mår så sjukt illa :(

De var nog allt jag hade just nu.. ha en bra dag alla så hörs vi =)

På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela