Välkommen!

Inte sovit..

Publicerad 2009-06-30 09:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.03

God Morgon :) Usch är så trött idag, har knappt sovit nåt i natt.. bara lite grann.. legat o funderat över min lilla morbror, hur fan får sjukvården bete sig egentligen? Usch e så arg o irriterad och tycker såå synd om honom.. hoppas nu han hamnar rätt denna gången.. åtta ställen på 2 v eckor när man är sådär snurrig är fan inte accebtabelt!!

Aha så var man hemma igen då.. resan gick bra, var dock lite segt då jag bara ville hem.. kollade på nån bra film på tåget och snackade me folk på msn.. o läste lite med =)

Tjabbade med Rickard som fick mig o bli väldigt irriterad samtidigt som jag inte ville bry mig haha.. för viste att han drev me mej ibland men han lyckades reta upp mig som fasen ändå.. så jag bara stängde ner allt.. sen när vi var framme i Alvesta hoppade jag av tåget, tog min efterlängtade cigg.. o vem kommer inte gåendes? Jo Rickard o lilla Tindra :D Haha.. de var lite skoj.. stå inte här o sura sa Rickard.. han hade alltså typ drivit med mig bara för att han hade planerat att komma ner o säga hej till mig.. haha.. aja kul överraskning blev det iaf o Tindra var så glad så de var inte klokt, skitade ner hela mig och dreglade.. så glad =)

Väl hemma skulle jag fått besök, men de blev inställt.. så jag packade upp allt i stället.. fy fasen vad jag shoppat märkte jag :P Tihi.. men de e skoj.. sen bestämdes det att de idag lir stugan med Niklas.. så de var bara att börja paka en liten väska som jag ska ha med mig dit.. åker vid ett tiden idag.. ska ringa o kolla så han är uppe vid tolv :) Man vet aldrig me sånna där människor :P Skratt..

Tänkte ta o lägga in lite bilder från i Fredags då de var party i Sthlm.. gör de i ett nytt inlägg..

Ha de så bra alla så hörs vi..
Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela