Välkommen!

Morbror..

Publicerad 2009-06-13 15:55:00 i Familjen betyder allt!

15.45

Detta inlägg är mest riktat till min morbror.. jag hoppas verkligen du blir frisk igen.. ovisheten gör en förtvivlad och att höra/se sin mamma så ledsen gör otroligt ont.. har skvätt en hel del tårar jag också.. de gör ont att inte kunna göra något.. utan bara vänta o inse o vänta.. önskar jag kunde göra något för min morbror, moster, MORMOR, mamma o min andra morbror o självklart morfar.. alla mår dåligt o detta är jätte jobbigt... men alla tycks ta det rätt så bra ändå..

Min morbror Pelle liggger alltså på sjukhuset o är väldigt dålig.. igår var de lite bättre på kvällen när mamma kom ner, men han pratar om allt möjligt lustigt o vet knappt ut eller in.. idag ringde mamma o han var väl sämre igen.. hoppas hon ringer snart så jag får mer uppdatering..

Därav all min deppighet igår.. ni som kanske undrat vad som hände me mej, men de är en jobbig situation och att sitta här 30 mil bort och ha släktingarna där nere i skåne som är orolig de gör ont, samtidigt som jag funderade på att åka ner så tänkte jag att min mamma kanske behöver vara hos sin syster o sin mamma o alla ensam.. jag vet att dom stöttar varandra så de känns tryggt ändå, så jag avvaktar med att åka ner, men blir de ännu sämre så tar jag tåget.. eller bilen..

Jag har inte träffat denna morbrorn så mycket sista tiden av olika anledningar, ändå gör de så ont, det är ju trotts allt min morbror..

Annars händer inte mycket.. har städat här idag av ren frustation och oro i magen.. fått nästan allt klart.. bäddat rent, bytt ut alla handdukar o aa allt sånt där..  är bara lite lite disk som ska diskas... precis käkat så då blir de ju lite disk..

Ska åka ut till pappa om en stund, måste låna deras tvättmaskin o så.. sen ikväll hoppas jag på besök.. vi får la se :P haha

Ne nu har jag inte mkt mer o skriva...
Ha de gott alla mina läsare, hoppas ni mår bättre än mig..

Kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela