Välkommen!

Shopping..

Publicerad 2009-06-27 10:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.43

Nehe de var inte så bra så att David vaknade.. så nu får jag väl ta o lägga upp allt jag shoppat =) Ler.. blivit en hel del.. men ALLT nästan har varit på REA.. så de har typ inte kostat alls mycket, annars hade jag aldrig haft råd o shoppa så mycket.. hihi..

Aja vi börjar med Torsdagens shopping:

Jag kom in till stan lite innan affärerna öppnade, så under tiden så köpte jag mig en dricka o ett litet winerbröd o satte mig på en bänk o bara njöt i solen =)
 

Två tröjor jag köpte då ja..
 

Ett helt vanligt linne..


En känning.. som jag köpte för att jag skulle ha den på mig igår.. men så blev de ju inte för jag hittade en annan när jag var i globen igår :P hehe..


Ett par byxor.. som bara är så jädrans sköna så de e inte sant.. :D Me like..


Min efterlängtade svarta kofta.. den var nog de ända jag INTE köpte på rea, men den hade jag bestämt mig för för länge sen att jag ska ha.. så de var inte mycket att fundera över där..


Lite Smycken.. som jag också skulle ha på mig igår när jag gick ut.. haha blev ju dock inte så heller :P


Ett sött diadem som jag skulla ha igår också.. o jag hade det :P Haha


En fotlänk o öronhängen som jag bara älskar.. dom var inte heller på rean föresten.. hade på mig igår.. o tappade de ena.. suck.. så ledsen för det.. men men får gå in i den affären på måndag då jag ska ha en heldag i stan igen innan jag åker hem..


Det var allt som shoppades i torsdags.. eller jao jag köpte ju dom där vita sortsen också som jag la upp som dagens förrut :)

Nu går vi in på vad som blev shoppat igår i globen city :)


Köp INTE två par nya skor om du ska åka till Sthlm o shoppa om du inte använt skorna innan.. shit vilka blåsor o skoskav jag fått.. sju plåster på mina små fötter.. helt otroligt haha.. ser dock inte så farligt ut på bilden men ont gör det vill jag lova.. särskilt igår när man skulle gå hem från tunnelbanan efter festandet, ajaj så jag tog av mig o gick i strumpor :P haha


Shoppade inte så jätte mycket om man jämför med torsdagen men lite blev de iaf:

En topp o ett par bekinitrosor.. (dom var inte heller rea, men måste ha de så jag kan bada nåt i år)
 

Två armband.. varav jag hade de ena igår..


Klänningen.. som jag hade på mig igår.. fast med ett brett svart skärp till, kanon nöjd :D


Lite halsband, den blåa hade jag ju såklart igår då =) Hehe.. här köper vi smycken för att man köper kläder så att de ska matcha :P Det fina halsbandet med blomman gick sönder när jag kom hem, får se om jag orkar gå tillbaka med det för de ska ju hålla, men då måste jag till globen igen.. aja får se hur jag gör..
 

Sen köpte jag lite smink också, som inte heller var på rea.. men men.. behövde verkligen en ny mascara, och ögonskuggor så de skulle matcha till kvällen igår :P haha.. jag är som jag är.. men hade inte med mig den färgen hemmifrån eftersom jag inte hade med mig kläder i dom nyanserna :P hehe Therese i ett nötskal, allt ska matcha :P


Aha det var allt jag shoppat.. än så länge iaf :P haha.. idag vet jag inte ritkigt vad vi ska göra.. vi ska väl på bio iaf.. tror jag.. aa vi får se när dom vaknar helt enkelt.. varmt är det idag också, nu är verkligen sommaren här.. klockan är bara strax efter tio o det är redan 24grader ute.. härligt.

Nee nu ska jag göra nåt annat.. vad vet jag dock inte, har alla saker i deras sovrum så kan inte göra mig iordning lr nånting haha.. jag kanske ska testa o ta det lite lugnt för ovanlighetens skull? :P

Ha en fortsatt bra dag..
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela