Välkommen!

Trevlig kväll..

Publicerad 2009-06-04 22:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

21.56

Det blev en trevlig kväll :) Jag har inte haft nån mer otur haha.. får hoppas de håller i sig tills jag lägger mig ;) Men med mig vet man ju aldrig..

Vill börja med att GRATTA Brossan o David på er 2års dag.. herregud vad tiden går :D Helt galet.. men skoj :) Grattis till er iaf..

Kvällen har varit mycket trevlig, började med att Niklas kom till slut, tog dock ett bra tag.. haha.. när han kom så hade han med sig smörgåstårta som han hade lovat.. de var smarrigt :D Fast han hade köpt den och inte gjort själv.. skratt..


Han hade även med sig en bukett blommor till mig, det fick mig nästan o häpna.. blev väldigt förvånad.. men självklart glad.. hur ofta kommer nån med en bukett blommor till mig egentligen? haha har typ aldrig hänt, om det inte är nåt speciellt förståss..  TACK Niklas.. blev super glad även om de kanske inte såg ut som det.. blev väldans förvånad så jag skyller på det.. för glad blev jag iaf :)
  

Så nu har jag fina blommor på mitt bord :) Jag som funderade senast idag på att köpa mig en bukett blommor nån dag så de ser lite sommrigt ut på mitt bord.. men se där.. nu slapp jag det också :) hihi..

Sen så spelade vi wii haha.. så kul de var.. skratt.. sen fikade vi med jordgubbpaj som jag gjort.. smaskens.. hoppas ju att han tyckte de med iaf så sa han det :P haha..


Nu sitter jag här i ensamheten igen.. men en tokigt kelen Tessie... hehe.. Ser på grannfejden.. sen blir de nog sängen tror jag.. har ju ändå inget att göra.. men vi får se..

Oj det blev lång uppdaterande.. haha.. var på så bra humör så kände att jag kunde uppdatera lite nu, folk verkar reagera illa när jag skriver om hur jag mår om jag är deppig, så därför skiter jag i o skriva ibland istället.. plus att de känns som folk ibland bara hör av sig för att fråga nåt om nåt jag skrivit i bloggen o.s.v..

Nehe nu ska jag sluta skriva.. ha de gott så länge!
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela