Välkommen!

Gårdagen..

Publicerad 2009-03-07 10:53:28 i Allmänt

10.46



Hej hopp..

Jao vad ska man skriva idag? Får bli lite kort bara.. om gårdagen o så..

Var ju ute o åt med Malin.. gott var det o jätte jätte trevligt hade vi det.. skönt att bara sitta o ta de lugnt o äta o snacka en massa.. sen åkte vi hem.. o när Malin skulle släppa av mig så satt vi nog en timme lr nåt ute på min parkering o bara snackade minnen o skrattade som fan.. inte skrattat så på länge... härligt..

Sen gick jag upp till min lgh o hämtade lite saker för o sen ka ut till mamma o pappa.. hade misstänkt att bror o David skulle komma.. men alla sa att dom inte skulle.. men när jag kom till mamma o pappa så stod deras bil där.. Emil o David hade kommit, gud så glad jag blev.. så de blev god middag o let´s Dance :) Så hann inte färga håret går så de får bli isag istället..

Idag blir det.. snart stan med Bror o David (är så förbannat glad att dom är här).. sen blir de färga håret o sne ikväll lir de middag o sånt o andra chansen hos mig :) Mys

Nee nu ska jag gå o göra mig klar..

Ha de gott

Kram Kram

Ps. Saknar en viss person :( Så söt, så go, så underbar... vill bara ligga i han armar...

På återseende!
//TucciT - Som är så jävla GLAD o Lycklig att jag har världens bästa bror o David som alltid ställer upp... TACK för ni finns!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela