Välkommen!

Aj aj och irriterad..

Publicerad 2009-05-14 07:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

07.50

Aj aj kan man säga ja.. har så förbannat ont i skallen idag.. stannat hemma från jobbet.. suck.. men vad ska man göra?.. tabletterna ville inte hjälpa de minsta på morronen så.. jao de var bara o ringa jobb o säga att jag inte kan komma idag..

Nu sitter jag här.. har legat o vilat sen jag ringde jobb vid tjugo i sju.. men nu kan jag inte vila mer.. går ändå inte sova så då blir man bara irriterad.. precis varit nere o kollat om de fanns nån tvättid och det gjorde det så ska iaf tvätta en maskin nu.. med de viktigaste.. de andra får så snällt vänta..

Är irriterad, varit nu några dagar egentligen.. irriterad på folk, folk som aldrig svarar eller hör av sig.. jag försöker höra av mig, skicka sms o så.. men aldrig (nästan) får man svar.. o inte är det många som kan höra av sig självmant heller.. undra vad ens vänner är för vänner ibland.. vänner o vänner.. jao olika från person till person de där.. mene aa som sagt.. allmänt irriterad o depp.. visst alla har sitt.. de har jag också, men varför kan man inte svara på ett mess ibland eller bara höra av sig självmant? Ibland undrar jag om vissa inte vill ha kontakt, om dom inte vill ses.. jag är iaf trött på att tjata nu, så ger mer eller mindre upp att höra av mig nu.. jag har försökt så jävla många gånger.. Och här skriver jag egentligen förjäves för är nog inte någon som reagerar ändå..

Aja nu fick jag ut mig lite aggresioner iaf.. men bara lite.. för jag har såå mkt jag skulle kunna skriva rakt ut men det gör jag inte då jag inte vill peka ut särskilda personer när det gäller sånt här i min blogg.. men nu vet ni iaf, den som vill får ta åt sig.. men kom ihåg.. jag ger upp, jag tänker inte tjata om att ses o.s.v... nu är de upp till dig...

"vänner har en förmåga att komma nära och sen bara sticka o skita i de dom lämnar kvar"

Nehe nu ska jag ta de lugnt en stund till innan jag ska orka mig ner och slänga in en maskin..

Ha de gott ni där ute som läser..
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela