Välkommen!

Ångest..

Publicerad 2009-05-26 10:17:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.12

hej på er.. vet att jag inte skrivit nåt vettigt hät typ på ett tag.. bor ute hos mamma o dom just nu.. gjort sen i söndags kväll.. jag vet inte men jag får lite ångest när jag kommer hem, har väl varit lite mycket nu kanske.. men idag måste jag hem.. ser ju ut som fan där, är ju inte klar med något typ utan har börjat på fölra ställen o inte gjort klart haha.. *typiskt Tess*..  så de måste fixas..

Idag kommer förhoppningsvis Oliver och Angelica hit på besök.. mkt trevligt.. ler.. sen blir de nog att åka hem.. men vi får se vad som händer.. man vet ju aldrig med mig...

Har iaf ringt tjejen nu som gör schema till mitt jobb... hon hade tagit bort en kväll från mig på mitt schema o satt på en annan.. så får man INTE göra.. då jag är sjukskriven och dom inte får göra stora förändringar på mitt schema utan mitt godkännande typ.. och verkligen INTE ta bort kvällar från mig då jag klarar av att jobba kvällar mer än dagar.. men de var inga problem utan hon skulle fixa tillbaka detta.. *tack*..

Precis duschat.. funderar på om man ska kamma igenom mitt hår.. (som för övrigt växt som fan o behövs klippas.. nån som vill bidra till en klippning?) :P Hehe men iaf.. ska nog kamma det sen gå ut i solen en liten liten stund o ta ett bloss och lite dricka.. sen e de våra bästa år.. sen kommer dom förhoppningsvis så jag får gosa med lillen.. awe..


24,5 grader ute.. inte illa tio mpå morronen typ:P

Ha en fortsatt bera förmiddag.. kanske uppdaterar mer sen.. vi får väl se..
Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela