Välkommen!

Bytte gardiner...

Publicerad 2009-05-04 10:06:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.55

Hej hej på er...

Hann inte med o uppdatera nåt här igår, var en fullspäckad dag..

Dagen började med att jag tog de rätt så lungt iaf, gick runt o plockade lite o så.. sen var jag ute o prommenerade med Bengan.. ner till Kvantum o köpte tandborste o tandkräm o sen hem igen :) Skönt, ska börja vara ute o gå o så mer så jag rör på mig har jag bestämt :)

 

Efter promenaden så blev det hem igen o börja stryka gardiner o sånt.. fick nått ryck att det var dax att byta så det gjorde jag :) Blev kanon.. hihi.. lite ljusare nu när de fina vädret har börjat komma :) Strök även lite kläder som var skrynkligt efter tvätten :) Haha jag är inte den som brukar stryka kläder direkt ofta :P

 

Sen var det mest städ städ o städ, städade hela lägenheten faktsikt, bara torka golven som är kvar.. får se om jag hinner med det idag :) 

 

Bengan var här också .. han satt o spelade bil-spel på mitt wii medans jag dammsög o så.. sen spelade vi bowling resten av kvällen, mkt trevligt då det var länge sen vi spelade det nu :) Jag är ju bäst ;) Hahahaha

 

Gårdagens sitat av mig: "Gör mig INTE Bättre än vad jag är för fan" hahaha de lät väldigt dumt :P

 

Nehe här ska ni få se hur det blev:)

Före börjar vi med... (gardinerna är lila, vilket inte syns så väl på bilden! Och dom bakom är svarta)


Efter, mkt ljusare blev det :)
 
Blev väldigt mörka bilder, men orkade inte hålla på o mixtra så det blev rätt så ni får nöja er med det :P

Idag är den en fullspäckad dag som väntar... ska snart göra mig iordning lite grann o sen koka mig lite gröt, sen blir det att åka ut till Örsjö o ta hand om katterna.. o hämta min bil.. sen 13.10 ska jag besikta den *håller tummarna för att de går lika bra iår*.. Sen 14.30 är det min skräck som gäller, tandläkaren.. har så jävla ont i magen o haft hela natten så de e inte sant.. usch hatar det.. men men de måste göras.. sen efter de så ska jag o Bengan käka kebebrulle som vi varit sugna på typ hur länge som helst.. sen vid fem så sa jag o träffa tjejerna i gruppen som gjort min magoperation, vi ska börja träffas hemma hos varandra o så nu :) Mkt trevligt.. ikväll blir de hos en tjej uanför Örsjö.. så nära o bra för mig :)

Sådär ja då vet ni hur min dag ser ut iaf.. vad ska ni hitta på? ;)

Nee nu ska jag gå o koka mig lite gröt.. mumms..
Puss puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela