Välkommen!

Fy satan vilken natt...

Publicerad 2009-05-27 09:40:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

09.31

Usch vilken jädrans natt det varit, trött var jag iaf så jag somnade med tvn på.. vakna kvart över fyra o märker att tvn förtfarande är på plus att jag har världens astmaanfall så kunde knappt andas..jag skojar inte, det tjöt i hela mitt sovrum från mina luftrör..
Gick upp för att ta astmaspray.. vad nu då? Jag hittade inget.. *panik*.. tog min andra spray som jag ska ta varje kväll o morgon egentligen.. tänkte att den kanske hjälper lite så gick jag o la mig igen.. låg o kollade lite på tvn..
Sprayet hjälpte inte ett skit.. låg o hade panik o kunde verkligen knappt andas.. så upp igen o rota igenom hela lägehneten typ.. (kändes de som iaf)..
Till slut kom jag på att jag har ett spay hos mamma o pappa som det är lite kvar i.. så tänkte ringa pappa vid fem o be honom komma hit.. men tänkte att jag avvaktar en lite stund.. sen kom jag på den smarta idén att jag har en kass i medicinskåpet med gamla astmaspray som är typ slut.. så tog ett sånt för det brukar vara lite lite kvar i dom iaf..
Så jag tog ett antal doser sånt.. eftersom att det knappt var något lkvar i den.. till slut kunde jag andas någerlunda och la mig igen.. stängde av tvn.. låg o grubblade lie sen somnade jag om igen.. *skönt*..

Så idag vet jag ne som verkligen MÅSTE till apoteket igen.. detta har aldrig hänt förut och det får INTE hända igen.. för fan så otäckt.. uscha..

Men nu är jag iaf uppe.. precis käkat lite frukost.. ska snart börja dona lite tror jag.. fast just nu orkar jag inte så får ta de lite lugnt nu ett tag först.. ska sätta mig o svara på lite kommentarar o så.. även i sjukhusbloggen eftersom jag vart slarvig med det...

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi!
Kram kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela