Välkommen!

Graviditet..

Publicerad 2009-05-19 10:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.24



Morrn morrn mina kära läsare :) Har faktiskt sovit ända till tio idag.. sååå skönt.. Tessie stod då o skrek utanför sovrumsdörren så jag var tvungen o gå upp :) hihi.. hon är ju inte van vid att jag sover så länge:)

Heela (tror jag) natten har jag drömt om graviditet och förlossning, helt sjukt så mkt man kan drömma.. Jag skulle bli ensamstående mamma, pappan fanns i bilden men vi var inte tillsammans utan ett barn hade bara "råkat" bli till..

Sen tog jag mig iaf igenom graviditeten tillsammans med en vän (skriver inga namn) men en av mina tjejvänner som står mig rätt så nära.. vi skulle förlösas med kejsarsnitt båda två samma dag, hon på morronen och jag mitt på dagen.. 

Vi satt på BB.. väldigt konstigt BB men fint... jag o en annan vän som var med gick in o ut o rökte heela tiden typ.. (Jag röka under graviditet? skulle inte tro de) sen kom dom o hämtade henne som skulle förlösas först.. dom gick iväg.. pappan stannade hos oss :O  *konstigt*

Efter bara en liten stund kom hon tillbaka.. utan barn.. jag tittade mot henne o hon sa bara: "fråga inte, han ligger på andra sidan vid krimeringen, han är död".. shit jag fick panik.. pappan tog det bra han också.. allting var så konstigt.. jag frågade henne hur hon kunde vara uppe o gå så direkt då sa hon att hon inte hade haft nån bedövning medans dom skar i hennes mage för de gick ändå så fort :O

Sen kom mamma och pappa som skulle stötta mig vid förlossningen.. eller ja innan.. jag var jätte nervös.. och jag hade typ ingen bebismage :O De var helt skumt och jag hade aldrig känt bebisen typ, bara nån gång.. så jag var säker på att min också var död..

Jag gick runt där inne.. folk trodde jag hade ont av värkar men de var för jag var nervös jag hade ont i magen.. fick några tabletter o så.. sen kom pappan till mitt barn.. min mamma o pappa hade pratat med honom och han hade beslutat sig för att han ville vara delaktig under hela förlossningen..

Vi snackade med en sköterska, jag skulle få ryggmärgsbedövning och jag fick panik..

Sen var de typ inget mer utan sen helt plötsligt satt pappan med en liten tjej i famnen sen vaknade jag.. söt var hon, mkt hår o bruna ögon, liiten var hon, väldigt liten.. men sen vaknade jag haha.. han satt där så stolt o jag kan fortfarande se bilden framför mig, drömmer var så verklig samtidigt som den inte är det..

Vilka drömmar man kan ha ibland.. ler..

Aja nu e de dax för våra bästa år.. ville bara skriva ner min sjuka dröm hehe.. idag blir de nog mest städa o diska tror jag.. de behövs.. om de inte kommer annat i mellan.. de märker vi väl :)

Ha de gott iaf..
Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela