Välkommen!

Inte hemma..

Publicerad 2009-05-29 09:18:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.12

Näe jag är inte hemma för er som försökt få tag på mig :P ... haha in my dreams.. ingen som hör av sig..men de lät bra iaf :P

Ska snart till stan, apoteket, glömmer ju de hela tiden men nu måste de göras.. och köpa hårfärg. suck får ju göra de bästa av situationen liksom... behöver verkligen klippa mig men finns inte pengar till det nu.. men börjar få panik på mitt hår :P hehe..

Igår var de jobb, gick fin fint... sen var jag borta hos Lisa i affären där även Jens var.. trevligt o snacka lite skit.. satt där nån timme :P haha iaf två nästan.. sen begav jag mig till mamma o pappa o nu sitter jag här.. måste snrt lån a duschen o tvätta av mitt hår så jag kan sticka så jag är där när affärerna öppnar? hmm när öppnar dom? :O haha.. troligen vid tio?..

Det finns rätt många väldigt omogna personer har jag kommit på.. aldrig mer en sån.. nästa (om jag någonsin kommer hitta någon) ska vara mogen.. vi får se.. tror liksom inte jag hittar nån..

Ska fika med N nån dag... får se när det blir.. jag ska iaf hem idag.. skura golven :) Men nu måste jag tvätta av håret.. ha de gott så länge så hör vi kanske!

På återseende!
//TucciT 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela