Välkommen!

Sakna + bilder..

Publicerad 2009-05-18 13:40:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

13.08

Hur fan kan jag sakna såhär? både igår o idag har varit hemska.. Kan du inte bara höra av dig.. Vet inte varför men tårarna har runnit massa idag, varför kan jag inte säga.. är det för saknaden hunnit ifatt mig igen? :O

Trodde känslorna hade svalnat mer än dom gjort.. du betyder så mkt o tycker om dig o blää allt är ju kaos.. sen gör de inte det bättre att jag är så orolig, har en orokänsla i hela kroppen som jag försöker få bort men det går ju inte.. vad är det som händer med mig?.. Jag vill ut o träffa nån ny, nån som kan få mig att känna mig lite omtyckt.. men vart fan ska man hitta denna människa? Och HUR ska man hitta honom? Det är frågan.. och ena dagen känner jag mig redo.. nästa vill jag bara krypa tillbaka till tryggheten hos honom.. även om jag vet att det inte går..

Nej det är inte Tryggheten hos Rickard som säkert många tror, för där kände jag verkligen trygghet även fast det var o blev som de blev.. och är som det är kanske jag också ska säga.. Visst känner jag trygghet när jag är med honom nu också eftersom vi har haft det vi haft, men inte alls på samma vis.. vill ju inget där och de är jag stolt över.. även om jag vet att en del tror att jag ska falla tillbaka och bli sårad.. men NEJ.. INTE denna gången.. Nu är jag bara sårad av den andra.. o min tankar igår o idag har snurrat som attans.. VARFÖR? VARFÖR? VARFÖR? Varför sa du att jag inte fick skita i det vi hade när jag ville? för jag trodde det skulle gå såhär, men "NEJ sa du.. det blir inte så, jag tycker om dig.. du ska inte skita i något.. det vore såå dumt" VARFÖR sa du detta? Skulle vi skitit i allt när jag sa det så skulle jag nog inte varit ritkigt lika sårad idag som jag är..

En dag kanske mitt liv kommer förändras till det bättre, en dag kanske jag kan lita på någon igen.. men den tillit som jag hade till dig och fick så snabbt var den första tillit jag kände sen jag blev bedragen.. Men ni ser, jag blev sviken igen och nu vet jag inte om jag ska kunna känna tillit till någon igen.. för VARFÖR skulle någon vilja ha en tjej som mig? Ärligt.. jag skulle själv inte vilja ha det.. eller kanske mitt sätt o vara, då jag aldrig skulle göra något dumt mot min partner som att vara otrogen osv.. men med mitt utseende som dom flesta går på allra först så vetikatten hur jag ska kunna träffa nån..

Jao nu gnäller jag tycker säkert många, men jag måste få ur mig alla mina tankar o känslor.. annars kommer dagen bli ännu mer katastrof..

Aja nog tjötat om det nu.. nu sitter jag här iaf i min soffa.. har precis försökt få i mig lite mat för fjärde gången idag men inget får jag behålla, så fort jag blir lite depp så spyr jag som en kalv.. min mage är nog väldigt känslig.. jag förstår inte detta.. och all oro det bidrar nog en hel del.. kommer mitt liv snart att förändras? Kommer jag snart få dåliga/posetiva .. (hur man nu ser det).. nyheter snart? Äe jag vet inte o jag pallar inte tänka på det..

Nu tänkte jag iaf lägga upp lite bilder från i Lördags då Mamma klippte Mewin.. hans första klippning o han blev så fin <3 Älskade lilla pojken..

Melwin tittar förundrat och undrar vad de är som sa hända :)


Sitter så fint o blir klippt, dock fick vi ta bort honom från stolen sen, då de var svårt att komma åt..


Haha lite rolig bild :)


Klipp klipp klipp.. han var väldigt duktig måste jag säga..
  

Calle var med han också :)


Hmm hur länge ska ni hålla på? Tänker nog Melwin hihi.. men han är ju duktig o flyttar locken istället för hela huvudet:P hahaha


Så söt han är :)
 

Slutresultatet..
 

Stolt mamma


Min mamma tycker om att säta barn i denna korgen, haha.. men barnen gillar de också :D
 

Gladfisen hos sin pappa :D




Avslutar det hela med en bild som jag bara ÄLSKAR.. så jädrans bra.. synd bara mammas arm är ivägen.. men är ju lite av de som är charmen på sätt o vis också med bilden :)


Det var allt för mig för denna gången :P Sorry blviit lite uppdateringar idag, men de får ni stå ut med.. vissa dagar behöver man skriva av sig mer än andra dagar..

Nu ska jag gå o göra mig klar för jobbet..

På återseende!
//Depp- TucciT



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela