Välkommen!

Uppskattad o trevlig dag..

Publicerad 2009-05-17 18:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

18.49

Nu är man hemma (hos mamma o pappa) efter en väldigt trevlig och uppskattad dag med pappa o mammas mc klubb.. goldwing.. skulle ju grilla och köra med dom sjuka barnen och deras familjer.. o gud vilka söta barn :) Och det uppskattades verkligen så det är uppbokat nästa år igen :) Så kul o se glädjen som barnen fick, från att inte vågade säga ett ord till att hoppa upp på pappas mc o åka iväg.. till att sen gå o leta efter pappa för att få åka igen.. så himla kul att se :) Detta var en väääldigt tillbaka dragen kille.. men han åkte två gånger och var nästan lyrisk när han pratade med sin pappa efteråt :) hihi..

Efter det så var vi på ikea en snabbis, för vi skulle köpa bänkskiva och ett soffbord till mamma o pappa :) Sen var vi hos farmor på hemmet o hälsade på också :) Men imon ska hon hem o vara hemma en vecka o sen tillbaka igen.. får väl se hur de hela slutar..

Snart kommer Caroline o ska spela med mig och mamma.. men nu ska vi käka här.. gott gott.. hamburgare.. länge sen jag käkade "hemmagjorda".. så får väl ta o göra det nu :)

Kom ihåg.. det du inte har kommer du aldrig få, det du vill ha.. kommer du aldrig få.. det du har kommer du alltid förlora..

tack för mig så hörs vi..

Kram kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela