Välkommen!

heellluuu

Publicerad 2009-05-25 18:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

18.23
Aha då sitter man här igen.. gick in från solen en stnd o tråkade vid datorn o gjorde lite mer quis som ni snart ska få se lite resultat på haha.. sjukt ju.. inte mkt som stämmer inte..

Caroline o barnen har vart här hos mamma o hälsat på idag igen.. trevligt trevligt.. :) ler.. annars har de inte hänt mycket idag.. händer inte så mycket.. jag kan iaf pusta ut nu.. typ inga som vet vad fan jag snackar om men jag o några vet iaf:P tihi.. så läser du Erik E så vet du nu svaret.. ;) o då kan jag ju passa på att säga att jag saknar den killen.. får typ återfall varannan dag eller nåt.. skratt.. jag vet jag är ta mig fan inte som jag ska :P Men de har jag aldrig påstått heller.. hehe

Nu ska jag ta o gå ut till mamma igen o vara lite social :) Ha en fortsatt bra kväll.. nu kommer lite quis:P


Vilken Marabou choklad är du?
Du är Marabou Daim! Tjohej! Du har en sån där riktigt cool personlighet och är verkligen allas favorit. Det finns nästan inte någon som hatar dig utan du finns i någons hjärta på ett eller annat sätt. Du vågar säga vad du tycker utan att det blir för mycket och det är verkligen en hejare på att lyssna. Dock så härmas du ofta och det kan folk bli ganska trötta på. Tänk på det.
Jo visst den sorten är god, mene annars stämde de inte på allt iaf :P haha

E du Alkoholist, Nykterist eller Knarkare på heltid?
Alkoholisten... Du Dricker och Dricker. Själv anser du att allt är helt normalt. Men Socialen och dina närmaste (om du fortfarande har sånna) Hålle rinte med. Ditt drickande kommer göra att hela ditt liv går utför. Om 20 år lever du förmodligen i Finspång (eller annan skit-förort) under en parkbänk där du roar dig med att dricka T-Röd och Lacknafta tillsammans med "Pisse-Bosse" och "Märta-från-steket". När du följer med din respektive på stan så förstår du inte alls varför hon/han bli tjurig när du dricker parfym inne på KICKS. Alla dina besparingar kommer gå åt till alkohol och förmodligen så dör du i Lever-Cancer eller kol innan du fyllt 25. Välkommen till gänget ;)
Skulle INTE tro det, inte ett ord som stämde där inte :P haha

Vad är din klädstil? (för tjejer)
Du är den absoluta stjärnan på dansgolvet! Din klädstil är smakfull och sexig. Handlar bäst hos Clubdress.se
Okeeeey... de e ju kul att nån säger man är sexig :P haha.. men ärligt.. aldrig hört talas om den där sidan :P

Vad har du för sexuell läggning egentligen?
Bisexuell... Du är flexibel, bryr dig mer om personligheten än könet.

Ja shur eller hur.. haha.. tror detta stämmer, för jag ahr ju haft sååå många tjejer.. skratt.. NEJ

Som ni ser var de inte mkt som stämde där inte :P haha.. nu ska jag ut i solen

På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela